• 1
  • 2
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
karamundi - специалист
някой знае ли нещо по въпроса за тези телефони от каде могат да се вземат и колко струват е и заслужава ли си :?:
karamundi - специалист
мерси за линковете ,това което видях беше гсм на скайп със сим карта и тнт.просто искам да се обаждам до сащ по евтино защото цените на м-тел е 5.06 лв. за минута а на глобул около 2 лв.а през скайпа сигорно е по евтино :roll:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
По-евтино е. Не можеш ли директно през скайпа?
karamundi - специалист
аз мога но човека осреща не разбира от компове ама нищичко и за това така
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
От скайп директно набираш телефон. Стационарен. Човекът отсреща има ли стационарен телефон?
karamundi - специалист
не мобилен защото постоянно е в движение
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Мобилен в джоба или моболен в колата?
Прости, че те разпитвам, но
karamundi - специалист
в джоба аз го посаветвах да си вземе скайп тел. за да си говорим през скайпа
Transporterr - специалист
дърпа ако не си заредил някоя програма с предплатени Мб излизат 10-40 стотинки/мб (м-тел)
аз ползвам Fring за нокия N95 , работи много стабилно с много малък трафик .ако не пишеш направо е срамно да се споменава за него...
:)
zdravkich - специалист
Ако застанеш в някоя free wi-fi зона /например OMV, центр.части на по-големите градове/ и имаш инсталирана програмка за skype на GSM-а ти /естествено че и wifi функция трябва да имаш / можеш да си говориш без да трупаш някакви лимити. Не знам обаче мобилния оператор дали начислява нещо , за ползване на такава skype услуга през GSM.

P.S: защо думата "free" /за wifi зоната в смисъл/ в поста ми излиза като " usa " ?
  • 1
  • 2

Тема "скайп gsm" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: