• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
goran2 - специалист
Аз мисля,че това е Батулия кажи ако греша.Моста по който се стига до мястото беше отнесен и комшията който като слизаш по-моста в дясно зад плажчето го прави.Въпреки всичко за мен лично това е мястото на мечтите ми.Ако не си го купил и се двуомиш дали да го купиш или се откажеш имам сериозен интерес към точно такъв вид място до реката.Пусни ми едно лично какви пари ти искат за мястото.УСПЕХИ.
rumeniak - специалист
Честно казано до сега не бях чувал за Еко-то но е в регулация тока и водата са на 10-на метра
Dansaver - специалист
Мястото наистина е много красиво, но трябва много смелост да строиш там. Аз лично не бих рискувал толкова близо до река. Виждам съм какво правят малки поточета при порой.
rumeniak - специалист
Смелост ми дават две неща: В Грандиозни проекти хората строиха къща в реката. И второ разпитах съседите за наводнението и казаха че всичко е наред. Всъщност мисля да вдигна 1-метрова каменна дебела ограда за секи случай. Камъни в реката колкото искаш
ribnikolaevi - майстор
rumeniak написа:
Смелост ми дават две неща: В Грандиозни проекти хората строиха къща в реката. И второ разпитах съседите за наводнението и казаха че всичко е наред. Всъщност мисля да вдигна 1-метрова каменна дебела ограда за секи случай. Камъни в реката колкото искаш
Каменната ограда няма да те спаси от голямо наводнение. Ако имаш финансова възможност - здрави и дълбоки основи, облечени отвън и отдолу с хидроизолация.

В краен клачай поне в горния край на къщата /горен спрямо течението на реката/ направи един ивичен дълбок фундамент.
Master_Kenobi - V.I.P.
Страхотно кътче! Обзе ме благородна завист. :)
Взимай го и гради, щом имаш мерак и възможност.

И да знаеш, че от Всемирния потоп нищо няма да те спаси. :-D Вземи някакви мерки, разбира се, без да изпадаш в крайности.
Spokoiniq - майстор
А що не на бетонни пети-къща на кокоши крака?Никви ядове с наводнение, има купища проекти, вкл за сглобяеми къщи баш на такива пети.Освен ако не искаш кули мангели де, палати и т.н.
  • 1
  • 2

Тема "Моля за мнение за терен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: