• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 21
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
muncho - специалист
Дълги години щастлив и спокоен живот ти желая човече в тази хубава къща! Бъдете здрави ти и всички около теб,всичко друго ще си го купим и направим,лека-полека. :cool: :)
boianivanov - напреднал
Поздравления за цялата работа и дано повече време и се порадваш но хубавата къщица.Кой каквото ще да говори важното на теб да ти е гот и да си доволен от постигнатото.Успех и за напред
kuuuuuul - майстор
:arrow:

Прикачен файл

преди.JPG
преди
преди.JPG (84.66 KиБ) Видяна 11655 пъти

Прикачен файл

сл.колектори.JPG
нови колектори
сл.колектори.JPG (96.91 KиБ) Видяна 11655 пъти

Прикачен файл

след.JPG
след
след.JPG (85.85 KиБ) Видяна 11661 пъти
EmoZ - специалист
Малееее Куул ти ме уби направо :shock: , къщата е страхотна. Страшен си!

Успех.

п.п. Има ли мазе за бурета :) ?
kuuuuuul - майстор
Ох,взе ми здравето тая къща,днес налях поредната порция бетон около 20м2 /в двора /и едвам се движа,а ми остават още 20-тина кв.м. Мазе нямам ама аз наблягам повече на ракийката. :partyman:
kokopi4a - специалист
rockwall написа:
поздравления за огромната къща - и аз съм привърженик на едноетажните с 300 кв хол, ама нещо не са много популярни у нас

а и там лягат с обувките в леглата точно защото от входа до спалнята им са по 200-300 м :lol:
Абе пич , ако ми кажеш къде си ги видял тези разстояния по 200-300 метра,ще съм ти много благодарен, Ти да не би да си ходил в Тач махал?
kuuuuuul - майстор
От една седмица вече се радвам,ама то и пренасянето е един малък ужас,има и още дребни довършителни вътре,а бе не ми остава време за много радост. :sad:
Последна промяна от kuuuuuul на ср юни 17, 2009 9:03 pm, променено общо 1 път.
kuuuuuul - майстор
Винаги си заслужава да построиш нещо,от околосветското ще ти останат само снимки които след време ще забравиш. :)
asinka - специалист
Поздравления за труда ти kuuuuuul!
Някак си моят живот тече по същият начин.
И наистина ми писна да гледам менюто в заведенията по-скоро от дясната страна, отколкото в лявата, защото вечно пестим, за да го вложим в дома си.
Но така сме възпитани, това си е национална черта-българинът да строи дома си, за себе си и децата си.
Знаеш ли колко пъти съм мечтала 3 етажната къща да е 2-етажна, или 300-та кв.м разгърната застроена площ да са 100-120.
Да няма толкова прозорци и врати?
В двора да има само райграс, беседка и барбекю....
И все пак, не съжалявам за нищо.
kuuuuuul - майстор
Ох,asinka и аз за 15 години веднъж ходих на море за събота-неделя щото трябваше да прибирам щерката,но пък си сложих надуваем басейн на терасата и бачкам,бачкам хоп в басейна,ама и той много масрав химикали ,помпи почистване и пак всичко мене ме чака така че го махнах. :sad:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 21

Тема "Ето до къде стигнах за 21 години" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: