• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
maroka - специалист
shadowman написа:
И аз работя на 90% с Блум ама не ми излизат мебелите петцифрена сума.
Поради факта, че нямаш няколко магазина в центъра на София, 100-ина човека персонал, 50 ина МПС, както и не инвестираш 5-цифрена сума за реклама, и не си инвестирал огромна сума за специализиран софтуер, който после безплатно раздаваш на клиентите си ;)

Иначе като клиент всеки преценява сам за себе си :)
rum_sz - специалист
Това което съм написал по горе е нещо което трябва да го има на термоплота.Това се знае от всеки производител на кухни.И ние в България ползваме плоскости и обков на водещи фирми.Аз също правя компютърен проект пред клиента.Отивам и правя монтажа на кухнята.Показвам на клиента различни модели врати и обков. Защо Българският клиент не вярва в нас. Къде е разковничето :?:
maroka - специалист
rum_sz написа:
Това което съм написал по горе е нещо което трябва да го има на термоплота.Това се знае от всеки производител на кухни.И ние в България ползваме плоскости и обков на водещи фирми.Аз също правя компютърен проект пред клиента.Отивам и правя монтажа на кухнята.Показвам на клиента различни модели врати и обков. Защо Българският клиент не вярва в нас. Къде е разковничето :?:
Много гаражни майстори и пенкилери. Освен това българина винаги е с убеждението, че искат да го преметнат :) Затова си купува нискокачествени вносни мебели на високи цени и се радва, че е на далавера :)
rum_sz - специалист
Да се наведем леко докато премине бурята.Защото Аико в Ст Загора бяха 4 екипа за монтаж 2 са с предисвестие за съкращаване. А тези момчета всичките си работеха преди при нас в малките фирми. Аз не искам да съм кораба Титаник да светя музиката да свири и аз да потъвам.НИЕ СМЕ КАТО БАМБУКА ЖИЛАВИ И ДРАВИ.УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ОТ БРАНША.
  • 1
  • 2

Тема "ЗА мен това не е истиски" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: