Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
ribnikolaevi - майстор
karamundi написа:
значи имам следния проблем имам тераса 16 квадрата и постоянно тече вътре правих ремонт но пак тече ремонта беше следния 1 грунд5-6 слоя 2 битумна мушама лепеба с горелка 3 грунд 4 изолация 2см стиропор мрежа и накрая 5 см бетон и пак тече помагайте терасата е над кухнята и тече вътре
Бъди по-ясен. От къде тече - отвън навътре при дъжд ли? А ти си направил хидроизолация отвътре, така ли?
karamundi - специалист
изолацията е тгоре под бетона тече по цялата дължина и от дъжд даже и от климатика
Стефан - майстор
Извинявам се, но от обясненията нищо не схванах. Можеш ли да качиш снимки, може пък те да помогнат.
karamundi - специалист
в момента не мога да дам снимки но над кухнята има тераса 16 квадрата и тече в кухнята това е
Стефан - майстор
От последното обяснение си вадя извода, че става въпрос за къща. Което за мен означава, че нещо не е направено както трабва. Това е сигнал и аз да се замисля, защото и аз в бъдеще ще имам подобен казус за моя строеж. Замислил съм го така. Понеже моите строители "си оставиха ръцете" там, повърхността е като при морски бриз. Първо мисля да изравня и хоризонтирам повърхността с теразит и ситно пресят пясък 1:1 /като за под ламинат/. След което да направя саморазлина епоксидна подова замазка, като обмажа всички вероятни места за пропус на вода в посока надолу. Следва топлоизолация, и отново бетонна замазка поне 5 см.
karamundi - специалист
така направих и аз по всички правила но тече тези кото са я строили са си оставили ръцете хвърлих мого труд за нищо и много ме е яд ине знам вече какво да правя като ям в кухнята и ми капе в чинията или в чашата и ми разрежда ракията и ме хващат лудите
Стефан - майстор
Избери си най-добрия нож, собствено производство, намери майсторите, и им резни зелките :lol:

Сериозно, кофти проблем. :?
karamundi - специалист
те отдавна са измрели жена ми купи тая къща и в последствие я направихме на мезонет а по повод клането ножа трябва да е на заготовка за да се мъчат както аз сега
vidrata - специален-специалист
Карамунди проблема ти е сериозен ама като не си правил друг път защо не извика някой да ти го направи ами си хвърли парите на вятъра??

Така , има ли наклон тая тераса или водата седи на локви???обеснявай всичко подробно и ще решим проблема.Защото ако има наклон и ти си направил всичко което си описал и наполовина както трябва да е -не трябва да тече. :? :? :?
kuuuuuul - майстор
Мойта тераса е около 30м2 и седя с години само на един пласт мушама докато сложа плочките от горе и не протече,а при тебе е направено добре.Да не би водата да влиза някъде от страни е да се стича под изолацията?Така без снимки може само да гадаеме. :?

Тема "проблем с тераса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: