Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
искам да си направия нова ограда на кащата и ви моля за идеи и снимки!погледнах в ogradi.com ама не намерих нищо добро.
velsi - Почетен майстор
От какъв материал? Плътна? Орнаменти? Мрежа? Зидана? Огради най-различни... Дай пояснения.
Интересуват ме зидани огради с някакви железни или дървени орнаменти. Благодаря предварително.
velsi - Почетен майстор
Отваряш Google.com, търсене на изображения, ключова дума fence и гледаш. Може да пробваш също "iron fence", "wood fence". Все нещо може да си харесаш.

Изображение
JuliS - специалист
за да не отварям нова тема...
ако е възможно да продължим тази. И аз се интересувам от ограда, но при мен е повече фактор средства. Та ако някой е попадал на нещо дето не бърка толкова дълбоооко в джоба - моля да сподели! Неразумно ми се вижда да оградим парцел от 100кв.м за 160 лв. без основи и стълбове с най обикновенна телена мрежа - това е цената на телената мрежа с височина 1,50м.
dobromir.marinov - специалист
Виж тази kraimorie-holiday.com/
crez - майстор
JuliS написа:
за да не отварям нова тема...
ако е възможно да продължим тази. И аз се интересувам от ограда, но при мен е повече фактор средства. Та ако някой е попадал на нещо дето не бърка толкова дълбоооко в джоба - моля да сподели! Неразумно ми се вижда да оградим парцел от 100кв.м за 160 лв. без основи и стълбове с най обикновенна телена мрежа - това е цената на телената мрежа с височина 1,50м.
Без колове няма да стане. Най-евтино излизат дървените отсечени в гората(без да те види горския) или коритото на река. Задължително е да са от твърда дървесина 2м.акация,дъб,габър. Заостряш, запалваш хубав огън и ги обгаряш на ниво закопаване в земята. Продават се метални конструкционни шевни тръби Ф60мм с дължина 6м.,прекрасни са за колове,един 2м.излиза около 3.50лв. Заваряваш им "мустаци" от стари железа и бетонираш като предварително ги мажеш с грунд,не забравяй да ги забършеш с разтворител или бензин преди това защото има масло по тях. Виж и тук:
http://mensh.ru/ograda_iz_provolochnoj_setki[url][/url]

Тема "ograda" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: