• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 115
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
kikokiko - специалист
dobrin90 написа:
Ако ми дадеш пощата си - ще ти изпратя няколко списъка с подходящи монитори.
ChriS - напреднал
По повод Лианна ООД - със смесени впечатления съм вече - два монитора поръчах за разглобяване, от най-евтините - по 50лв - нямаха никакви забележки, само нямаше я стойка, я зарядно.. Наскоро ми се наложи да поръчам читав монитор, поръчах 17-ка, Grade B, уж по-добре, обадих им се да питам дали са в добро състояние, щото беше за нормално ползване - уж нямало никакви забележки... Съответно дисплея има едно петно по средата, все едно някой го е натиснал със всичка сила и му е смачкал пикселите - дразнещо, ама се преживява.. И един суб-пиксел, който е по-дразнещ и от петното, а изрично ги питах за пиксели.. И не беше от евтините - 99лв...
Както и да е, 50лв за монитор не са много, та ако има проблем - поръчваш още един ;)

kikokiko мога ли и аз да се възползвам от офертата да пратиш моделчета, които стават.. Всичките монитори, които съм разглабял са били с две платки и за нищо не стават съответно.. За Дел-а все хубави работи чувам, може да се престраша.. Драсни едно ЛС като имаш време :)
Ето, че и аз се запалих по идеята за проектора. С 300 зора намерих един лектор 1 от едно училище, но за жалост няма огледало и фокусиращта леща отпред.
Може ли от някаде да се сдобия с лещата от някой магазин или някой ако има излишна :),огледало ще намеря :)
joton - напреднал
Това е екрана който направих.
За съжаление напоследък нямам никакво време за да го завърша :(
Още не съм си играл за донастойка на образа, но от това което се убедих, че проектора трябва да е максимално в средата на екрана иначе трябва доста играчка с настройката.

Прикачен файл

IMG_1617.JPG
IMG_1617.JPG (40.71 KиБ) Видяна 5953 пъти

Прикачен файл

IMG_1632.JPG
IMG_1632.JPG (35.88 KиБ) Видяна 5953 пъти

Прикачен файл

IMG_1635.JPG
IMG_1635.JPG (36.44 KиБ) Видяна 5953 пъти

Прикачен файл

IMG_1634.JPG
IMG_1634.JPG (39.33 KиБ) Видяна 5953 пъти
Yavor_Sv - напреднал
Здравейте. Отдавна не сам писал. Значи гледам на проектора от време на време филми. Има доста неща за дооправяне. Като цяло картината не е много фокусирана, но не е голяма болка за умиране.Повече ме дразни това, че се налага да надувам контраста на макс, защото при нормалните настройки цветовете са добре,но е по-тъмно и на мрачните сцени от филмите нищо не се разбира. Слагах оригинални отразители,черпаци...Може би матрицата е е по-тъмна от колкото трябва. За съжаление сандъка ми не ми позволява особено маневриране с чаркалаците,но тей като се очертават 1-2 месеца да няма какво да правя може и да помисля за подобрения. Поздрави. :)
Yavor_Sv написа:
Здравейте. Отдавна не сам писал. Значи гледам на проектора от време на време филми. Има доста неща за дооправяне. Като цяло картината не е много фокусирана, но не е голяма болка за умиране.Повече ме дразни това, че се налага да надувам контраста на макс, защото при нормалните настройки цветовете са добре,но е по-тъмно и на мрачните сцени от филмите нищо не се разбира. Слагах оригинални отразители,черпаци...Може би матрицата е е по-тъмна от колкото трябва. За съжаление сандъка ми не ми позволява особено маневриране с чаркалаците,но тей като се очертават 1-2 месеца да няма какво да правя може и да помисля за подобрения. Поздрави. :)
Радвам се че поне си намерил сичките чаркове.Аз се още немога да си намеря частите,за сега съм взел само монитора разглобих го и тествах да ли работи преди и след разглобяването и го взех от http://82.103.65.62/lianna/eshop/?a=index HP1530 супер лесно се разглобява без никакви проблеми тъй както съм на 17 си правете сметката.Но проблема все още остава немога да намерия Френелова леща или с по точни размери "400x320 mm 330 mm focal point 2 mm thick 0,5 mm pitch groove un-splited" демек un-splited е че не е разделена на две отделни лещи ми си е една цяла с колиматорна и колекционна леща.Трябва да си намерия и триплет леща с фокус от 330 мм и един рефлектор 50-70 мм.Ако ги имам тези 3 неща ще се оправя от там на татък.Такаче моля ви пишете в форума от къде мога да си ги взема,за сега имам прозорец от една седмица да мога да ги взема от Германия тъй като приятел ще идва от там,обаче съм гледал в Hall on Wall http://www.hallonwall.com/index.php?mai ... anguage=en и не ми вдъхват доверие тъй като незнам италиански и немога да чета из форума им да разбера за какво става дали е ПИРАМИДА или си е истинска фирма.Този сайт го видях тука в този форум такаче ако някой си е получил лещите от там моля да пише,аз имам варианта да платя само по 1 начин,защото не съм пълнолетен и той е чрез:
Western Union Money Transfer

обаче този на който пращам парите няма ни адрес ни нищо само имената,града и държавата толкос и аз трябва да му кажа номера който ще ми дадат от банката на него че да може да ги изтегли.Няма го и варианта плащане при доставка :cry: .
Някой да има за продан "Лектор" или пък някъкъв друг модел?
И да попитам

http://82.103.65.62/lianna/eshop/?a=price&cat=2&all=1

Тоя монитор става ли ? "NOKIA 500XA/ 15" "/WHITE"
joton - напреднал
http://82.103.65.62/lianna/eshop/?a=price&cat=2&all=1

Тоя монитор става ли ? "NOKIA 500XA/ 15" "/WHITE"[/quote]

Този не е подходящ. Пробвай да намериш няой друг модел.
Затруднявам се с намирането на проектор
izvinqvam se za latinicata no sym s linuksi nemam kirilica
imam edin videoproektor rabotest provesionalen markata e ASK Impression 970
taka 4e nekoi ako ima interes da kaze ste se dogovorim za cenata
ne mi trqbva moje da vi go prodam
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 115