ми да и това е вариант то може да има муфа и под земята и пак да лансират кабел които си имат хехе иначе Много Благодаря за отзивите но без да се добера до проекта няма да разбера какъв е кабела  

stefan_gb написа:А за това че те попитах дали знаеш 20KV какво е не беше с лоши намерения , предполагам че ме разбираш .....Не се притеснявай не съм го приел с лошо лошо ще е ако ме карат да се качвам и да меря
 или да бъркам в трафа да меря но иначе в каталозите на филкаб и аз се диря и съм си ги свалил и разпечатал всички пдф и
 или да бъркам в трафа да меря но иначе в каталозите на филкаб и аз се диря и съм си ги свалил и разпечатал всички пдф и   колкото до клемите те изглеждат алуминиеви но това не значи че не може да са медни и да са калайдисани
 колкото до клемите те изглеждат алуминиеви но това не значи че не може да са медни и да са калайдисани  
 за това ще чакам да ми пратят проекта и тогава ще видя какъв е модела но мисля че може да са ползвали меден кабел N2XS(F)2Y 12/20kV  такъв видях че ЧЕЗ са предписали на един обект за сваляне от жере 20 kV до траф е предписано да стане с такъв кабел  само че разстоянието от жерето до трафа е под 1 км , друг проект само че ЕВН за разстояние 1,8 км е предписан кабел САХЕкТ 12/20kV 1х 95 мм2 така че тука не може да се намери логика тай като това се определя от проектанта от де да го знам какво е искал са постигне ехе
  за това ще чакам да ми пратят проекта и тогава ще видя какъв е модела но мисля че може да са ползвали меден кабел N2XS(F)2Y 12/20kV  такъв видях че ЧЕЗ са предписали на един обект за сваляне от жере 20 kV до траф е предписано да стане с такъв кабел  само че разстоянието от жерето до трафа е под 1 км , друг проект само че ЕВН за разстояние 1,8 км е предписан кабел САХЕкТ 12/20kV 1х 95 мм2 така че тука не може да се намери логика тай като това се определя от проектанта от де да го знам какво е искал са постигне ехе  за това ще чакам проект иначе Благодарско за намесата
 за това ще чакам проект иначе Благодарско за намесатаПрикачен файл

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: