Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
The_FAN - специалист
jimmy_bar написа:
:idea: С риск да стана досаден с моите Т4 :-D ,щом ти идват слаби,просто сложи 2 реда и проблема се оправя.Т4-28W,са 117см,от дистрибутора ги купувам по 5.50лв,ако ги наредиш на 2 реда ще ти излезе около 10 лв метъра.Чиста работа,без да се чудиш кое как да свържеш. :)

Така и направих и резултата е задоволителен :-D
Само дето аз от дистрибутора (Надежда Комерс) ги взех на 10,20 лв. бройката :?: В Бриколаж са по 20 и нещо лева... кой ти ги подарява на 5,50 ???
jimmy_bar - специалист
:razz: В продължение на 1 година и аз ги купувах на тази цена,но не спирах да търся вноситела.Накрая успях,сега ги купувам едва ли не от контейнера пристигащ от Китай. :-D . Дай малко снимки да видим.
The_FAN - специалист
jimmy_bar написа:
:razz: В продължение на 1 година и аз ги купувах на тази цена,но не спирах да търся вноситела.Накрая успях,сега ги купувам едва ли не от контейнера пристигащ от Китай. :-D . Дай малко снимки да видим.

Е в София кораби няма :)
Утре вечер ще снимам и това скрито и дргите с LED маркучите...
Благодарности за съвета
:prayer:
tehribo - специалист
The_FAN написа:
това е ясно.. само че на снимката светлината се "разлива" по тавана а в моя случай отвора на скритото е срещу стената....чакай.....ще рисувам явно...

Такааа.
Скритото трябваше да е като на картинка 1, но варианта отпадна... иначе така най-добре щеше да облива стената със светлина
Сега вече е като на картинка 2 (сечението е на картинка 3) и за това ми трябва по силен източник на светлина.
Пробвах с Т4 но не ми е достатъчно...за това питам за Т12 - 58W !!!!
С какъв баласт да се вържат 3 пури по 150 см. ??? И един ли е, 2 ли са схемата каква е ?
Дано е по-ясна картинката вече....
Леко няма нищо общо с темата, но мога ли да попитам на какво си ги "рисувал" тези двете неща?
The_FAN - специалист
eто и снимките на целия обект :)
надявам се да ви харесат.

Снимки
svetliopi44 - Чирак...
:prayer: Без думи съм ... няма такава красота ... :shock: ще пуснеш ли снимки и след боядисването...
The_FAN - специалист
svetliopi44 написа:
:prayer: Без думи съм ... няма такава красота ... :shock: ще пуснеш ли снимки и след боядисването...
обещавам но няма да е скоро...още не са избрани плочките, респективно цветовете за стените и тавана....
Но като са готови ще го снимам и ще го покажа :)
stefan_gb - специалист
Наистина е невероятно, маисторът си е маистор :) само немога да разбера защо ел таблата са открит монтаж :?

Тема "Луминисцентно осветление - съвет ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: