• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
rolls - специалист
housedoktor написа:
Имам Райдер и немога да кажа нищо ,което да е цензурно за него.Този къртач работи когато си иска ,за пробиване не го ползвам-няма съединител.....В сервиза стъпи на 1 вата седмица и от там ми казаха ,че за по-сериозна работа не стаат
Те ако ставаха за по сериозна работа нямаше да са по 100-200 лева ... А и без съединител ... остай ...

Ама май точно ти беше направил някаква беля с това нещо ... или се бъркам?
EDI - майстор
rolls, на аватара ти не е ли оня образ от една турска фантастична комедия.Гледах я преди 3-4 години по турската и без да разбирам дума, умрях от смях.Беше нещо като смес от няколко фантастични филма, ама по-добър.
housedoktor - майстор
rolls написа:
housedoktor написа:
Имам Райдер и немога да кажа нищо ,което да е цензурно за него.Този къртач работи когато си иска ,за пробиване не го ползвам-няма съединител.....В сервиза стъпи на 1 вата седмица и от там ми казаха ,че за по-сериозна работа не стаат
Те ако ставаха за по сериозна работа нямаше да са по 100-200 лева ... А и без съединител ... остай ...

Ама май точно ти беше направил някаква беля с това нещо ... или се бъркам?
Да но с винтоверт Хитачи -беше нагласен на максимално
rolls - специалист
EDI написа:
rolls, на аватара ти не е ли оня образ от една турска фантастична комедия.Гледах я преди 3-4 години по турската и без да разбирам дума, умрях от смях.Беше нещо като смес от няколко фантастични филма, ама по-добър.
Точно от него е! G.O.R.A. се казва филма. Пародия е на Стар Трек, Матрицата, Стар Уорс, Петия Елемент. По точно гавра с тях. Но южните ни съседи са го направили по балкански тертип и се е получило супер. Намери го със субс и го гледай. Преди месец излязоха субтитри на втора част - A.R.O.G. Той също ми хареса, ама бая време чаках за субс.
zz_stefanov - майстор
Off: Тоя от аватара ти играеше и двете главни роли. Беше и злодея :) То не беше само пародия на филмите, а и на местните табиети. Шоу си беше :)
Ronin - специалист
След 2-3 дена ще кача снимки как работи HD-11 ...Не е като на колегата но при мен работи много добре .....и продължавам да твърдя че липсата на съединител е предимство......Аз съм 110 кг. чук...ако кажа ще го завъртя на обратно тоя перфоратор...какво толкоз съединител ......та.....не го ща...тоя съединител....това му е най-голямото предимство.....смея да твърдя че от 7 години почти няма ден в който да не съм ползвал перфоратор.....с което искам да кажа че имам много стаж и опит....
housedoktor - майстор
Ronin написа:
След 2-3 дена ще кача снимки как работи HD-11 ...Не е като на колегата но при мен работи много добре .....и продължавам да твърдя че липсата на съединител е предимство......Аз съм 110 кг. чук...ако кажа ще го завъртя на обратно тоя перфоратор...какво толкоз съединител ......та.....не го ща...тоя съединител....това му е най-голямото предимство.....смея да твърдя че от 7 години почти няма ден в който да не съм ползвал перфоратор.....с което искам да кажа че имам много стаж и опит....
4 месеца без да можеш да работиш и гаранция ше си смениш мнението си, не ти го пожелавам,естествено.А задаваш ли си въпроса :защо само ментетата са без съединител? Като ме гледаш -дали съм под 1оо килограма?
zz_stefanov - майстор
То ако го ползваш само за къртач, няма да е проблем, че няма съединител. Щракнеш ли го на пробиване обаче, се замисляй какво държиш в ръцете.
Питай патило, щото после е късно!
Ronin - специалист
housedoktor написа:
Ronin написа:
4 месеца без да можеш да работиш и гаранция ше си смениш мнението си, не ти го пожелавам,естествено.А задаваш ли си въпроса :защо само ментетата са без съединител? Като ме гледаш -дали съм под 1оо килограма?
Незнам къде да гледам ама сигорно не си бил 11 години професионален спортист и два пъти републикански шампион в полутежка категория......нищо...мерси за съветите.....както казах имам почти всички модели перфоратори на спарки всичките леки до бпр 540....на бош имам мощния от 2 кг...на макита 2430,2440,2470 всичко по 2 бр.....и 5 кг...на макита до sds max....4000 ......отговарям за няколко групи монтажници....тука не става въпрос за икономия с райдера или липса на средства а за практичност...за къртене си пазим машините основно.....сега по празниците работя по задание на клиента(жена ми :-D ) та вчера бутнах(преместих)една стена а на новата се появи блиндирана врата....утре ще бутам мазилка и первази пак с райдера ....а в момента в гаража са половината от изброените инструменти ......

П.с housedoktor и в Велико Търново сме работили...в сградите на Парушев в оня парк....
  • 1
  • 2

Тема "Перфоратор: хоризонтален vs вертикален двигател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: