• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
Ел. инструментите. Консумативи.
sek.1 - специалист
Аз ли съм кьорав или в промоционалния каталог въобще няма водоструйка.
stefan_gb - специалист
Не се заблуждаваите за тези пари изобщо не получавате KARCHER :)
sek.1 - специалист
Всички голями фирми одавна вече произвеждат в Китай осбено ефтините машини от нисък и среден клас. Преди десетина години бях началник сервиз във фирма дистрибутор за целия балкански полуостров на голяма немска компания произвеждаща всякъква повдигателна техника електрокари ; мотокари ; кранове и телфери. На един тридневен семинар в Берлин се изредиха всички генерални директори да се кълнът във всичко свято че такава голяма и сериозна фирма никога няма да изнесе производство в Китай. Сега повече от десет години по късно повече от половината им продукчия се произвежда в Китай а дори това което се произвежда в Германия е с много китайски компоненнти.
skartalov - специалист
на моята пише "Made in germany"

Не вярвам да не е така!
sek.1 - специалист
Spokoiniq написа:
Линде?
Линде беше един от най голямите конкуренти но тях направо ги купиха китайците преди две - три години. До колкото чувам вече даже и не поддържат старата си техника.
Ronin - специалист
Имам кирхер 3.91 в гаража и на вилата от ония най малките ....и от двете съм много доволен...единствено съм сменил една гумичка за стотинки на пистолета а мия 5 автомобила от две години...
А шампоана на кирхер не го бива ...в смисъл мирише на хубаво ама дали мие...аз лично не виждам ефект от него....

Ето точно по темата....
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.ph ... c6d8350bdc
vasilevn - специалист
Последно KARCHER K2.14 или BOSCH Aquatak 10 какво препоръчвате
velsi - Почетен майстор
Аз съм за KARCHER. Имам такава и съм доволен.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Тема "Водоструйки KARCHER, BOSCH или B&D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: