Мой познат от Панчарево имаше същите проблеми и преди три години монтира някъква локална пречиствателна станция от тогава няма икъкви проблеми с отпадните води.

Прикачен файл
ciryl написа:Здравей,Здрасти!
Имаш ли заведена молба за вкючване към канализацията в
Софийска вода АД? От кога?
sek.1 написа:http://dialock.net Това е един от възможните ти варианти . Другия в тази ситуация да се включиш сам някоя събота неделя подготвяш нещата и заличаваш следите . Явно квартала ти е от така наречените престижни и цялата въртележка е с цел да им кихнеш някъква сума на ръка..............Може би си прав, но си имам един съсед дето на секундата ще ме предаде - я на полиция, я на общината... Имам проблем с него /корумпирал е цялата община Витоша и ми иде в капка вода да го удавя!
 но това е друг въпрос/ и не ми се иска да му давам повод за атаки срещу мен. От друга страна когато подадох молба до "Софийска вода" преди три години - имах финансовата възможност за своя сметка да се включа в канализацията /искаха ми 3000 лв. тогава/. Сега не мога да платя защото миналата година се включих в газоснабдяването и там се видях в приключения - много пари за инсталацията, за котел, огромни сметки за потребена газ... Сега нямам пари за да си платя на частно да ме включат. Миналата година без никаква нужда ми смениха тръбите за чистата вода. Молих се на хората, предлагах им да си платя за да ме включат в канала, но категорично ми отказаха! Те отговаряли за чистата вода, а за отходната - други отговаряли! Там където ме включиха за чистата вода, канала беше на една педя канала, но.... нищо. Търся човек който да ми помогне да се договоря с отговорни фактори в "Софийска вода" които да се разпоредят да ме включат в канализацията. Като пример - преди малко отново чистих шахтата, но лошото беше, че се беше запушила и тръбата към нея! Едвам се оправих и през цялото време си мислех да извикам един приятел да дойде да снима с камера какво правя и как се мъча!!! Този запис ще го пусна къде ли не с въпрос - ТОВА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ В ЕВРОСЪЮЗА И ДАЛИ НАИСТИНА СМЕ В 21 ВЕК???!!! Честно казано това минава всякакви граници вече! Ако някой може да ми помогне с идея, съвет или друго - готов съм за коментар.
  но това е друг въпрос/ и не ми се иска да му давам повод за атаки срещу мен. От друга страна когато подадох молба до "Софийска вода" преди три години - имах финансовата възможност за своя сметка да се включа в канализацията /искаха ми 3000 лв. тогава/. Сега не мога да платя защото миналата година се включих в газоснабдяването и там се видях в приключения - много пари за инсталацията, за котел, огромни сметки за потребена газ... Сега нямам пари за да си платя на частно да ме включат. Миналата година без никаква нужда ми смениха тръбите за чистата вода. Молих се на хората, предлагах им да си платя за да ме включат в канала, но категорично ми отказаха! Те отговаряли за чистата вода, а за отходната - други отговаряли! Там където ме включиха за чистата вода, канала беше на една педя канала, но.... нищо. Търся човек който да ми помогне да се договоря с отговорни фактори в "Софийска вода" които да се разпоредят да ме включат в канализацията. Като пример - преди малко отново чистих шахтата, но лошото беше, че се беше запушила и тръбата към нея! Едвам се оправих и през цялото време си мислех да извикам един приятел да дойде да снима с камера какво правя и как се мъча!!! Този запис ще го пусна къде ли не с въпрос - ТОВА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ В ЕВРОСЪЮЗА И ДАЛИ НАИСТИНА СМЕ В 21 ВЕК???!!! Честно казано това минава всякакви граници вече! Ако някой може да ми помогне с идея, съвет или друго - готов съм за коментар.Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: