• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
Напишете въпрос свързан със санирането.
Искам да ви попитам дали имате добри впечатление от Thyssesn PVC 5 камерна правена в берковица?По-принцип на всички тхицен които предлагат в Пловдив казват че е с немки материали директно от германия обаче завода им е в берковица

P.S. насочил сьм се кьм нея затова питам
velsi - Почетен майстор
Винаги един 5-камерен профил е по-добър от 3 или 4 камерен. Дори и само заради по-добрия външен вид. Не мога да ти дам конкретни препоръки за посочените от теб профили, защото не съм работил с тях, но Рехау не е от любимите ми марки.
patzi - помощник
а за ТРОКАЛ какво ти е мнението.
това с пламъка за ка-стъклото върши работа
velsi - Почетен майстор
За Трокал не мога да кажа нищо. Нито добро, нито лошо. Нямам преки впечатления и не мога да говоря просто ей така.
georgiarg - специалист
Аз съм с трокал и съм доволен (същото е мнението и на колегите ми които са с такъв профил) а за проверката на К стъклото с пламък на запалка или с фенерчетата на запалките действа безотказно.
Вчера пробвах номера със запалката, или са ме метнали или аз съм кьорава. Пламъкът си е еднакъв нито синее, нито червенее. За да съм сигурна обаче, къде да намеря човек с въпросното уредче за стъклопакети? Моля ви се помогнете цялата къща направихме.
bobykafe - специалист
отиваш във фирмата, избираш си най- заетия и се развикваш, размахвайки фактура/ касова бележка/ протокол/ фалшива квитанция.... или каквото са ти дали, като доказателство, че е тяхна изработка. Оттам нататък е техен проблема :)
Ако не разберат от дума- направи го 5-6 поредни дни! Мисля, че ще свърши работа.
а какво става с 6мес трайност на аргона
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

Тема "КА-стъкло .....дрън дрън" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: