Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
тонито
- специалист
50 мнения в "Гутен таг"
Matchless
- специалист
Тей.Туй беше за няколко души.Ако знаех как да е като зов за невнимание щях тей да го напиша:)Не искам оценки, не съм си давал бележника;) Просто нямам толкова време и нямам сходни интереси с повечето.Помогнал-непомогнал все тая,колкото-толкова.Давайте смело с латиносериалите.Интересите ми са в по друга насока, пък на някой ако му потрябвам случайно знае къде да ме намери.
Последна промяна от Matchless на пон май 04, 2009 6:39 am, променено общо 1 път.
LazarGanev
- "Велик майстор"
Мач, май си сменил това, дето го пушиш и смяната не ти действа добре, а? По едно време ме кефеше много, ама сега кви са тия меланхолии бе човек? Я се стегни малко! А пък това с подмяната на поста хич не ми хареса, не е достойно според мен, ама това си е мое мнение, нали? Тук сме събрани от кол и въже и не е задължително да имаме еднакви привички и интереси, за да сме си полезни. Ти гледаш филми, друг слуша музика, трети виси по форуми
, трябва ли да сме еднакви? Аз не мисля, че тези разлики са пречка за общуване или пък повод за сърдене. А пък в крайна сметка никой никого не задължава да пише или да чете. А пък ако не ти се пише или чете в момента - недей, друг път може пак да те споходи музата. Ама защо са тези постоянни напоследък заплахи за напускане на форума? Прасчо го каза малко грубичко, но на място. Може и аз да ти звуча грубичко, ама мисля, че съм прав. Поздрави и се оправяй по-бързо!

Стига се таковахте, де. На Мач му е от зодията. Не мислите, че да си риба е песен, нали. Малко благост и съчувствие и ще се почувства по-добре/
Matchless
- специалист
Тей става като се обяснявам.Изтрих всичко, бях написал, че няма да пиша повече преди време и исках да си държа на думата.Пиша това, което си мислех, че искате да чуете.Съжалявам.Ама ся хем никои не помни ника ми, хем ми пишете, хем борбеност.Нямам срещу какво да се боря тук.Опита ми показва да не водя чужди битки и да не се вра между шамарите, защото накрая аз го отнасям.Исках да се опитам да помогна да се разберат всички, за да е по-леко, незнам дали съм помогнал.Незнам из форума какво става, незнам даже защо продължавам да ви се обяснявам.И не съм луд, просто съм човек-ядосвам се,минава ми,кофти настроение... Винаги съм гледал да се сдържам.Пък сходните ми интереси ще ги потърся другаде, не защото едните са грешни, лоши и т.н. а просто са различни от моите.Сега вече няма да поглеждам и тук, защото все се изкушавам да отговоря и пак става една...
Не съм искал да се подигравам на никой по никакъв начин.Нито съм искал някакъв(какъвто и да е) образ да градя.Честно сега нито провокирам, нито нищо.

Последна промяна от Matchless на ср май 06, 2009 12:31 am, променено общо 1 път.
Тема "Гутен таг" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература