Вашето лично помещение
masteradmin - майстор
Явно е модерно ето и мойта спалня ако нещо не ви е ясно питайте:

Прикачен файл

sp6.jpg
Телевизора е на поставка (правил съм я сам) - върти се и е точно срещу спалнята
sp6.jpg (28.6 KиБ) Видяна 13885 пъти

Прикачен файл

sp5.jpg
Още от гардероба
sp5.jpg (62.5 KиБ) Видяна 13885 пъти

Прикачен файл

sp4.jpg
Това е огромен гардероб с огледални врати, а отстрани имам етажерка за книги.
sp4.jpg (73.59 KиБ) Видяна 13885 пъти
masteradmin - майстор
Фитнеса се намира на остъклената тераса към спалнята по този начин спалнята ми стана 6м.

Прикачен файл

sp34.jpg
Мойта гордост едната стена на фитне са е цяло огледало.
sp34.jpg (32.56 KиБ) Видяна 13881 пъти

Прикачен файл

sp2.jpg
Имам и успоредка, лост за набиране (чувала жената го махна) и долу на трегера огледало
sp2.jpg (37.4 KиБ) Видяна 13881 пъти

Прикачен файл

sp3.JPG
Тоалетката на жената
sp3.JPG (47.22 KиБ) Видяна 13881 пъти
masteradmin - майстор
Ей забравих спалнята :

Прикачен файл

sp1.jpg
2x2 също съм я правил сам.
sp1.jpg (69.89 KиБ) Видяна 13878 пъти
Гост
Няма нищо по-лесно от изработване на собствена спалня. Нужно е да се скове правоъгълна каса с необходимите размери, съответстващи на матраса и на се сковат към нея от долната страна няколко напречни летви, върху които леглото да стъпи. :roll: Това може и жена без особенни умения да направи. Остава леглото да бъде оформено.

Ушиваме му "поличка", която прикрепваме към таблата с залепваща лента, така че, при желание да може да се сваля за правне. Напоследък поличките стават много модерни. Разбира се, може да оформите таблата както пожелаете- може да се тапицира или боядиса или лакира...

Изображение

Изображение

И разбира се, отгоре слагаме облечения матрас.

Остава да си направите табла за леглото от страната на главата, която съвсем не е задължително да бъде прикрепена към самото легло. Тя може да е закрепена към стената или просто да е стъпила на пода притисната от самото легло. Таблата си изработвате в зависимост от цялостното оформяне на интериора. Може да я тапицирате- изцяло или частично.

Ето "табла" направена от висящи възглавнички:

Изображение

Или изцяло тапицирана:

[img]http://maison_jardin.compapro.com/images/produits_grand/redoute/redoute_324020739.jpg[/img]

Напоследък има тенденция за изработване на много високи табли когато стената над главата не е акцентирана специално:

Изображение
masteradmin - майстор
Абе подматрачната рамка ми взе здравето - плетох я от една стоманена ламарина.
Гост
За коя рамка говориш? :roll: Проскостта, върху която ляга матраса? Не е задължително да е плетена. Обикновен талашит ще свърши работа. Отдолу талашита е подържан от напречните дъски, които служат за "крака" на леглото, а отстрани стъпва здраво върху летва в страничните плоскости.
masteradmin - майстор
Махнах матрака - той е мек вдулицев. И видях, че съм сложил фазер върху рамката. Абе вижте снимките много съм доволен от 9 г. спя на него нито е много мек нито е много твърд леко пруженира. Просто тогава подматрачните рамки бяха много скъпи, а тази стоманена ламарина ми изпадна от някъде без пари. Направих рамка облетох ламарината и отстрани я заковах с пирони. То от снимките всичко се вижда де.

Прикачен файл

spal2.jpg

Прикачен файл

spal3.jpg

Прикачен файл

spal1.jpg
Гост
Аз не разбирам защо си махнал талашита да го замениш с решетка... :roll:
Добре е, но е излишна работа. Освен това, решетката ти не е мобилна, а е добре човек да има достъп към основата на леглото от страната на матрака. Тази решетка обработена ли е против ръжда?
masteradmin - майстор
Нищо не съм махал тази спалня съм я направил от нула. А защо да я обработвам като отгоре има фазер ?
Гост
Ами аз това имам впредвид- решетката просто не е необходима след като има фазер. :roll:

Тема "Галерия спалня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: