Time2Burn написа:Винаги има "оформяне" около вратите, наложително е да се започне с тях.Не си прав, братче! Какво оформяне, первазите покриват всичко след монтажа.
Е, да. Надявам се отворите да не подготвени по системата "пет за шест".
Time2Burn написа:Винаги има "оформяне" около вратите, наложително е да се започне с тях.Не си прав, братче! Какво оформяне, первазите покриват всичко след монтажа.
Time2Burn написа:Дори никой не си прави труда да прочете заглавието. Човека казва "СМЯНА НА ВРАТИ" Това означава демонтаж на касите и монтаж на нови такива. Това става за минимум 2 седмици. Какво става при монтажа на вратите? Къде с е е чуло и видяло да ти монтират вратите, да си сложиш перваза и всичко да заспи, все едно вратата си е от там? Обикновено при монтаж се пукат мазилки, пяната се катери на по 20 сантима от касата по стената, касата ще дойде дълга, или къса и пак ще се омаже всичко. Аз говоря за нещо от което имам опит. Вие ако си мислите че всичко сатва като по книге, доста се лъжете. Че дори и да не съм прав.... направо смешно ми става.Съгласен съм за това с пяната доколкото знам разширява 24 пъти обема си!
Time2Burn написа:Дори никой не си прави труда да прочете заглавието. Човека казва "СМЯНА НА ВРАТИ" Това означава демонтаж на касите и монтаж на нови такива. Това става за минимум 2 седмици. Какво става при монтажа на вратите? Къде с е е чуло и видяло да ти монтират вратите, да си сложиш перваза и всичко да заспи, все едно вратата си е от там? Обикновено при монтаж се пукат мазилки, пяната се катери на по 20 сантима от касата по стената, касата ще дойде дълга, или къса и пак ще се омаже всичко. Аз говоря за нещо от което имам опит. Вие ако си мислите че всичко сатва като по книге, доста се лъжете. Че дори и да не съм прав.... направо смешно ми става.Точно смяна на врати имам предвид. С нови каси!
n_a написа:Къде **, сладур?Как така къде !?! В коридора интериорни врати.
Time2Burn написа:По - скоро въпро са е: В кой град???явн0 не съм разбрал въпроса гр. София ^^
Пускай снимки по време на ремонта, да видим как спазваш последователността
FivePointeO написа: Как така къде !?! В коридора интериорни врати.Е, за тва става дума! Интериорни врати. Не метални и не в мазе. И не дялкани с теслата и стържещи в замазката на пода.
Кеноби, ти вратите в банята след като налепиш плочките ли ги слагаш?Да, желателно е. Какъм е проблемът?!
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: