Всичко за дърводелството
shotik - майстор
Търсачката ми даде 360 отговора на въпроса ,невиждам как по заглавие да разбера къде е написано,а и колко време ще ми трябва също.Гугъл ми даде само предложения,но не и цени .
От 3-4 години не са ме викали за такава услуга и сега незнам как е тарифата.
Моля занимаващите се с такава дейност да ми подскажат ,има две балконски врати,8 крила 130 Х 60 см. да прогоня.
Чакам отговор до 10 май.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
На час, по коефициент майсторство. Няма ли да се научите най-сетне!
Сметаш това, че не всеки го може, едно наум, че не е от злато и тека.
А! И нали, за "идване на крака" 20 пари.
shotik - майстор
Дори да е така както го казваш ,все пак трябва да се има някаква представа.Преди съм намирал някакви цени и съм разбирал ,че тези на които съм правил услугата ,са били запознати,като им казах какво ще искам ,ме изчакаха да свърша работа платиха ми и ми дадоха 20 лв отгоре за добре и бързо свършена работа.
Мисля ,че съм поставил въпроса ясно и искам ясен отговор,а не разни отговори като твоя.
Може да не ти е приятно от отговора ми ,но за мен този път отговора ти е спам.
Стефан - майстор
shotik написа:
..,но за мен този път отговора ти е спам.
Само този спам ли видя? Незабавно търси Бърза помощ, и при очен лекар :lol: Кьорчо :?
shotik - майстор
По моя въпрос ,видях само този спам,за другите не ме интересува,сега виждам и твоя.
Здравословно съм добре,не виждам с какво съм дал основание ,да ме обиждаш на "кьорчо" ?
Не мисля да спорим без да има смисъл,по-добре да останем с добрите впечатления ,които са били до сега,моля!
Стефан - майстор
Съжалявам, че не си схванал иронията ми. Това към теб беше шеговито :? Извинявам се.

Тема "Цена на прогонка на прозорец" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: