• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Цецо - специалист
Прозореца е монтиран на 1 до 2 см по навътре от стената.Как да оформя прехода между стените и прозореца.

Прикачен файл

P5040133 [800x600].JPG
P5040133 [800x600].JPG (76.94 KиБ) Видяна 5736 пъти
pipbel - майстор
Аз бих сложил (залепил) лайсни.
Има всякакви сега, каквото ти пасне на размера и вкуса.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
На снимката перспективата ме обърква. Както и да е. Армировъчна мрежа + шпакловка и стената ще е като нова. http://www.napravisam.bg/forum/search.php?mode=results В линка половината теми са за обръщане на дограма, чети и питай, ако нещо не разбираш/.
Любо - специалист
аз сам си ги оформях .след монтажа в зависимост от луфтовете сложих фибран или гипскарон които лепих към страните за да докарам почти реалния размер,после ъгъл метален с мрежа и шпакловка.съжелявам че не направих снимки,мога да ти пратя крайния резултат ако искаш .успех
prascho - майстор
Аз бих си купил алуминиеви ъгълчета за гипскартон и бих замазал с гипс.
jimmy_bar - специалист
Най добре първо си сложи подпрозоръчен перваз.Ще гледаш тъжно когато конденза почне да се разтича надолу по стената.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Успях да фокусирам! тази снимка е като онези триизмерни рисунки със скритите предмети! (ще намеря и ще ви пусна, голяма забава са).
Прозорецът е монтиран в равнината на стената!!
Цецо - специалист
Ето още една снимка.

Прикачен файл

P5040132 [800x600].JPG
P5040132 [800x600].JPG (86.42 KиБ) Видяна 5558 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Красота.
Не забравяй отвън да обърнеш с нещо циментово.
Отвътре можеш с первази като за врата да го направиш, толкова е плитко монтиран.
Чия беше идеята?
Spokoiniq - майстор
В панелките е така, на колегата ми сложихме П-образни лайсни, но обърнати към стената, с монтажно лепило и по някоя рапидка, и после пълнене с гипсово лепило с мрежа, стана много приилично, 2-ра година си е ок.
  • 1
  • 2

Тема "след монтаж на пвц прозорец" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: