• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
Ел. инструментите. Консумативи.
housedoktor - майстор
Ха.... днес се скапа моята водоструйка (английски евтинджос),аз ще се възползвам от тази промоция да си взема нова -KARCHER :)
Spokoiniq - майстор
Аз съм с Акватак 10 на Бош- доволен съм, половин година вече, не много натоварване.
Ronin - специалист
KARCHER .......са водоструйките....а това за металните дюзи са бош лаф........глупости !
vasilevn - специалист
Казаха ми че тези в практикер били правени в Румъния и били боклуци.На тях пише KAERCHER а по принцип керхер се пише KARCHER.Има ли нещо вярно в това.
velsi - Почетен майстор
Казали са ти пълни глупости. Моята е от Практикер и се напълно в ред. Препоръчвам. Не съм се заглеждал какво пише, но съм почти сигурен, че не е това, което казваш. Ще проверя.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
vasilevn написа:
Казаха ми че тези в практикер били правени в Румъния и били боклуци.На тях пише KAERCHER а по принцип керхер се пише KARCHER.Има ли нещо вярно в това.
За начина на изписване. KÄRCHER се пише с А умлаут ( с двете точки отгоре). Заради стандартната латиница, в която няма такива специфични букви, немският език направи компромис и заменя А умлаут, с АЕ.
Та фирмата е една и съща и да, може да е произведено в Румъния, вероятно е произведено в Румъния.
vasilevn - специалист
Така пише и в каталога и на самата водоструйката видях го с очите си
velsi - Почетен майстор
Ако пазиш опаковката най-добре погледни бар кода. А аз отивам до гаража и ще погледна след малко моята.
vasilevn - специалист
не съм я купил само я гледах и за това питам за мнение
velsi - Почетен майстор
Ето. Купена е от Практикер миналото лято.

Прикачен файл

aaa 003.jpg
aaa 003.jpg (145.47 KиБ) Видяна 12826 пъти

Прикачен файл

aaa 002.jpg
aaa 002.jpg (151.65 KиБ) Видяна 12826 пъти

Прикачен файл

aaa 001.jpg
aaa 001.jpg (155.07 KиБ) Видяна 12826 пъти
  • 1
  • 2
  • 3