Вашето лично помещение
направи си сам - помощник
С интерес следя всичко написано.Много интересен форум- любим ми е :razz: Имам нужда от идеи и помощ.Праблема е , че не мога да намеря място на спалнята.Не знам как да я разположа.Ще прикача картинка набързо начертана от мен с размерите на стаята.Ако можете да помогнете ще е супер.В стаята трябва да има и голям гардероб,който все още не е поръчан.Как ще изглежда най- добре според вас?
masteradmin - майстор
наи верояно снимката е много голям (>250к) намали я и опитаи пак или я качи в общата галерия към саита , аз ще я прикача към постингати.
не мога да прикача файла.Уж го намалих,но пак не става
чертежчето

Прикачен файл

bad.jpg
bad.jpg (21.83 KиБ) Видяна 7900 пъти
Emerald - модератор
Спалнята към стената 270 см., а гардеробът на долната-280см. Ще ти го сканирам утре. Мястото между прозорците ще ти остане за кресла с масичка...или фитнес-уред...или зелен кът...
Кажи, моделът на спалнята е вече избран както виждам? Тези странични "масички" са прикрепени към конструкцията? Защо държахте на този модел преди да се направили разположението? Това ви ограничава доста, а самото помещение никак не е просто за разполагане на мебели.
Emerald, многа ти благодоря за отговора.Тъкмо вече си мислих,че никой няма да ме посъветва. Казваш спанята към стена 270 :- , само че трябва да се долепи до стената и ми остава една пътечка от 40см.( всъшност това е разстоянието,което играе ролята на нощно шкавче) , за да се промъкна в леглото. Ти се досети, че спалнята е едно цяло.Беше някакъв италиянски моделркойто всеки може да си направи сам от малко винкел и плоскости.
Е , ако няма начин така ще си остане :-)

а какво ще кажеш за гардероба?

Тема "разположение на мебелите в спалнята - помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: