• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
laki1968 - специалист
моита ограда- недовършена, поне 2 метра ще е

Прикачен файл

Picture 120.jpg
Picture 120.jpg (110.17 KиБ) Видяна 5165 пъти
laki1968 - специалист
гаража ми-също недовършен,ама като никой не ми плаща ме помръзва и карам по полека,ама ще станат

Прикачен файл

Picture 121.jpg
Picture 121.jpg (86.76 KиБ) Видяна 5164 пъти
Deo-x - специалист
Хубава ти е оградата от камъни,придават автентичен вид :wink: Като ги завършиш,сложи отгоре от двете страни с керемиди и капаци и фугирай стените с цимент и пясък.Ще стане много красиво,видях една къща с завършена ограда близо до нас :) :cool:
laki1968 - специалист
Deo-x написа:
Хубава ти е оградата от камъни,придават автентичен вид :wink: Като ги завършиш,сложи отгоре от двете страни с керемиди и капаци и фугирай стените с цимент и пясък.Ще стане много красиво,видях една къща с завършена ограда близо до нас :) :cool:
камъните се фугират с вар,бел цимент и пясък.хубаво е да се сложи и малко жълт оцветител,след това се почистват с телена четка за да останат запълнени само фугите
evdoki - специалист
КАМЪКА ОТ РЕКАТА ЛИ ГО ВАДИШ ИЛИ ГО КУПУВАШ
laki1968 - специалист
evdoki написа:
КАМЪКА ОТ РЕКАТА ЛИ ГО ВАДИШ ИЛИ ГО КУПУВАШ
не е речен камък,имах 1 стара къща в двора и я съборих,камъка е от нея.ама става със всякакъв камък.опъваш 2 конеца от двете страни,да са поне на 40см един от друг и зидаш между тях, със замазка(цимент и пясък)
evdoki - специалист
страхотно се получава, успех и очакваме снимки в готов вид
ebahti - майстор
най накрая си направих гаража-почти :)

Прикачен файл

Picture 214.jpg
Picture 214.jpg (175.94 KиБ) Видяна 3508 пъти

Прикачен файл

Picture 215.jpg
Picture 215.jpg (97.34 KиБ) Видяна 3508 пъти
ArturDent - Почти Безобиден
laki1968 (.....ти), опуши малко вратите или ги мини малко с тъмен байц за да се впишат в атмосферата.
П.П. Кога ще ме поканиш да "видя" на място :partyman:
ebahti - майстор
естествено че няма да ги оставя така-затва съм написал почти.......а иначе винаги когато идваш насам се чувствай поканен,особенно ако ми ощавиш малко бамбук...щото конопа порасна и вече се вижда :weedman:
  • 1
  • 2

Тема "естествен необработен камък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: