Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
karamundi - специалист
и аз си мислех за навес ама си затварям слънцето и ковти че грее само следобяд имного не ми се ще ама ще видим
sstambo - специалист
karamundi написа:
и аз си мислех за навес ама си затварям слънцето и ковти че грее само следобяд имного не ми се ще ама ще видим
можеш да си сложиш за покрив усилено стькло ,един познат скоро си затвори терасата с дограма ,а отгоре за покрив му сложиха усилено стькло и няма грешка.
kuuuuuul - майстор
можеш да си сложиш за покрив усилено стькло ,един познат скоро си затвори терасата с дограма ,а отгоре за покрив му сложиха усилено стькло и няма грешка.[/quote]

Май стигнахме до компромисно решение,а и там можеш да си пиеш ракията и да гледаш от високо. :partyman:
Стефан - майстор
Все едно имаш стъклен таван на колата :lol: И спокойно си пиеш ракията точно под звездите.
sstambo - специалист
да много е гот ,дограмата можеш да си я направиш сьс пребиращи се панели,ако искаш ги прибираш в единия край и пак си имаш отворена изцяло тераса.вярно че ще се ускьпи терасата но според мен е много добро решение и инвестиция
panalov - специалист
Той човека за какво питаше ,а вие къде го пратихте .
Може направо кооперация да го направи ,ще продаде няколко апартамента ,хем ще си изолира терасата хем и някой лев ще изкара :lol:

Чакай и аз да дам съвет .
Правиш мозайка върху терасата само да намериш някой с шлайфмашина да я изшлайфа и си готов.
По този начин ще си оправиш и наклона и локвите ще обереш.
До преди 1-на година банята ми беше с мозайка и нямаше никакви течове като я изкъртих.

Мисля че няма кой знае колко да те товари финансово.
karamundi - специалист
ще го мисля мерси за мненията мерси :)
laki1968 - специалист
karamundi написа:
ще го мисля мерси за мненията мерси :)
значи и аз да дам акъл...(не че имам много :? ) има една течна гума, казва се -изомакс, щом я има у враца требва да я има навсякъде,на нея си има и указания как се работи,аз лично съм много доволен от нея.напиши в нета www.isomax.bg итребва да ти излезе
karamundi - специалист
ще пробвам и с това ама да остане време

Тема "проблем с тераса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: