Който има мерак-монтажа Х1.5
 ми ДА , мерак цена няма
 ми ДА , мерак цена няма  Не съм го държал в ръце, но съм сигурен, че не е нужно да се сцепи милиметъра, ама май ще трябва точност от 1-2cm и съм почти сигурен, че някой майстор ще му намери цаката (ще го подобри, може и с "меки връзки") !
 Не съм го държал в ръце, но съм сигурен, че не е нужно да се сцепи милиметъра, ама май ще трябва точност от 1-2cm и съм почти сигурен, че някой майстор ще му намери цаката (ще го подобри, може и с "меки връзки") !Както писах е "Извън Темата" и е чисто информативно !

Ако на водомерите имаме възвратни клапани, колкото и налягане да се подава, все ще капе
  Ако на водомерите имаме възвратни клапани, колкото и налягане да се подава, все ще капе  И случайно в МИП 7 си намерих манометър , смело го монтирах и ...О Ужас !!! 8,5 , та дори и 9 на моменти ! Заиграх се с винта на вентила и го докарах до 4 в нормално състояние ! Сега понякога стига до 6-6,5 късно вечер или рано сутрин!
  И случайно в МИП 7 си намерих манометър , смело го монтирах и ...О Ужас !!! 8,5 , та дори и 9 на моменти ! Заиграх се с винта на вентила и го докарах до 4 в нормално състояние ! Сега понякога стига до 6-6,5 късно вечер или рано сутрин! 

, Редуцирвентила е ICMA и струва 22 лв. !
  , Редуцирвентила е ICMA и струва 22 лв. !