• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
Master_Kenobi - V.I.P.
Защо?!
Нали ще е дюбелирано и измазано после? Къде мислиш, че ще възникне проблем?
vanko68 - специалист
Нали се сещаш,че мазилката е най-отвън.Как ще помогне според теб на фиксирането.Даже с теглото си ще помага на отлепването,което ,дори и дюбелирано,може да се получи с Ц 200.Тези дюбели повече държат по вертикалата,да не се свлича надолу изолацията,отколкото на отлепването по хоризонталата.Виждал съм неправилно залепена изолация как става на бабуни между дюбелите.
n_a-някои от монтажните лепила са с разтворител на ацетонова или друга основа,и те ще разядат плочите.Не си ли помирисвал как някои миришат на стария Хелметекс.
Master_Kenobi - V.I.P.
Недей така, как ще се отлепи от никаквото натоварване за възможностите на тия лепила?! :? Да не забравяме и голямата повърхност на слепване.
Защото аз съм виждал как се държат при слепване на ламелна дървена гредичка, под напрежение и намираща вече няколко години на атмосферни условия. Никакви грижи, няма и помен от разлепване.
Това да се ползва монтажно лепило в случая ми се струва, като да ползваш парен чук за пиронче за картина в стената. :-D

Но всеки си има мнение и дадохме варианти, така че който ме у на главата, да си решава. :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Щото човекът си каза за терафлекс
Мен и друго ме впечатли. Дюбелите у фугите.
sasooooooooo - "специалист"
Има едно лепило за Селитрон. То ще ти свърши работа. Една кофичка е 14лв. Лепиш със ситен гребен.
  • 1
  • 2

Тема "С какво да залепя?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: