• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
pavelari - майстор
Обещах да не коментиран, но горния пост ме подразни.

Hygro, прочети тази статия по отношение на затоплянето на въздуха:

http://www.otoplenie.eu/php/firm_profiles.html?id=457

Нещо май не си на кеф с това инфрачервено отопление или поне не си на ти. Ама говорите за физиката, законите и т.н. ИМЕННО СЕ КАЗВА, ЧЕ УРЕДА НЕ ЗАГРЯВАВЪЗДУХА И СИ СПЕСТИ АНТИРЕКЛАМИ ЗА НЕЩА КОИТО ДОРИ НЕ СИ ВИЖДАЛ НА ЖИВО. АМАН ОТ ПАРАНОЯ ПО ТОВА, ЧЕ НЕЩО Е НОВО И НЕ ГО РАЗБИРАМЕ - ЗАЩОТО СИ МИСЛИМ, ЧЕ С НАТРУПАНИТЕ ЗНАНИЯ МОЖЕМ ДА ЖИВЕЕМ ЦЯЛ ЖИВОТ.

Ти дори даде отговор на въпроса до някъде - къде е разковничето - така е инфрачервената топлина загрява предметите. Не е важно колко топлина отдава печката а колко получаваме от тази топлина! ОТ НАЙ УМНИТЕ момчета във форума си - не се излагай.
vanko68 - специалист
hygro- Никъде не коментирам задната повърхност,става въпрос за предното излъчване,което затопляло стените и тавана.
pavelari -а защо не изкоментира моя пост в неговата част за съседите???
Ако искам да си топля предметите и да лежа върху тях,ще го направя директно,а не с лъчение.В крайна сметка тялото ми контактува с въздуха,а не с предметите в стаята.Освен задника ми с креслото де....
pavelari - майстор
Недоволните клиенти какви точно уреди са си купили?
pavelari - майстор
vanko68 написа:
hygro- Никъде не коментирам задната повърхност,става въпрос за предното излъчване,което затопляло стените и тавана.
pavelari -а защо не изкоментира моя пост в неговата част за съседите???
Ако искам да си топля предметите и да лежа върху тях,ще го направя директно,а не с лъчение.В крайна сметка тялото ми контактува с въздуха,а не с предметите в стаята.Освен задника ми с креслото де....
Ще имаш акумулация, която струва пари -когато го печеш директно.Тук говорим за лъчи, които се отразяват и има повърхностно затопляне.
Последна промяна от pavelari на пон май 11, 2009 11:34 pm, променено общо 1 път.
vanko68 - специалист
pavelari написа:
Недоволните клиенти какви точно уреди са си купили?

Климатици,не четеш ли постовете. А акумулацията е хубаво нещо,затова се прави например външната изолация. И май прекалено много си чел по рекламните брошурки.Какво е това лъчение,което ще загрява повърхността,но пък ще се отразявало?????? Не мислиш ли,че това е явно противоречие???
Последна промяна от vanko68 на пон май 11, 2009 11:36 pm, променено общо 1 път.
pavelari - майстор
кое е бош-лаф - не се ли усещаш какво искам да те питам. Какво са си купили и от кое са недоволни -от коя фирма
Последна промяна от pavelari на пон май 11, 2009 11:37 pm, променено общо 1 път.
vanko68 - специалист
??? бош лаф ??? Прочети постовете ми и не задавай глупави въпроси повече.
Последна промяна от vanko68 на пон май 11, 2009 11:38 pm, променено общо 1 път.
hygro - майстор
pavelari написа:
НЕ ГО РАЗБИРАМЕ
Мда, не го разбираш. Затова `айде не ме занимавай с рекламни статии на мошеници. За мен темата е изчерпана, поне що се отнася до твоята позиция. Спори с някой друг... ако ти се вързват...
vanko68 написа:
Сорри, грешно съм те разбрал. Прав си.
pavelari - майстор
ОТ КАКВО ОТОПЛЕНИЕ КАЗВАШ ЧЕ СА НЕДОВОЛНИ КЛИЕНТИТЕ - ОТ INFRASWISS ЛИ?
vanko68 - специалист
ДАААААААА. Сега ясно ли ти е ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Инфрачервено отопление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: