Здравейте, живея в голяма гредоредна къща в софия и имам следния проблем. Съседите ми под мен имат Х% акъл (сами може да прецените колко) и по цял ден слушат чалга. Айде нека си я слушат ама то не е нормално слушане имат една издънена уредба и надуват баса яко. А както казах къщата е голяма и гредоредна(т.е. пода са греди) и при мен точно този бас се чува много гадно. Какво мога да направя по въпроса. Как мога да изолирам този бас нахлуващ през пода? Дървото е добър звукоизолатор защото не чувам самата музика а само "ДУМ ДУМ...." което направо по цял ден ако слушам ме влудява. Каква ефикасна настилка мога да си сложа?
А по въпроса да се разбера със съседите мирно и кротко вече опитах с нормални разговори но не става (сигурно е заради % акъл)
Единственият изход в БГ е да се преместиш щото права явно нямаш. Та така и направих ...... Но сега пък живея на по-хубаво място и всичко е ОК
А по въпроса да се разбера със съседите мирно и кротко вече опитах с нормални разговори но не става (сигурно е заради % акъл)
Единственият изход в БГ е да се преместиш щото права явно нямаш. Та така и направих ...... Но сега пък живея на по-хубаво място и всичко е ОК

Последна промяна от edesign на пон авг 16, 2010 11:15 am, променено общо 1 път.