Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Може ли някой да ми каже как да си направя импулсно реле. Едно натискане на бутон да включва, следващото натискане да изключва

Кирилица !
Редактирай си поста !

.
Последна промяна от veli4ko на пет май 15, 2009 3:03 pm, променено общо 1 път.
plamen6100 - специалист
20 лв. много ли са - взимай и си ти, не се занимавай с - добрикит, хобикит, неомонтана и разни такива китове за зглобяване или да тръгнеш да си правиш сам. Колко мислиш, че ще ти излезе като цена - транспорт до магазина, части, да речем експериментална платка, време за сглобяване, подходяща кутийка - струва ли си
stefan_gb - специалист
plamen6100 е прав вземи си готово здраво и компактно е , а и принципа на шнаидерското TL не се основава на електонни компоненти.
Последна промяна от stefan_gb на ср май 13, 2009 9:19 pm, променено общо 1 път.
Няма смисъл да си осложняваш живота,ако зглобяваш голява конструкция по добре си купувай готови завотски детайли зада не береш ядове.Все пак има инжинери които се занимават с произвотството им и съблюдават много повече закономерности от нас.
Аз в момента създавам мои проект и използвам генератор които струва 300 лв и акомулатор за 100. конструкция 80 лв.Но хубавите неща стават с пари.
Целия проект ще ми излезне на 3500 лв. себестойност и ще се изплати за една година,а гаранцията която давам е 5 год.
Няма смисъл да се занимаваш с едно реле което е 20 лв.а в една верига както и останалите части,то играе добра роля зада не си позволим повреда.

Тема "Импулсно реле" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: