• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
Ел. инструментите. Консумативи.
Carpentercho - напреднал
satansho написа:
housedoktor написа:
Е ,то зеления бош си е живо менте ,само че за по-вече пари

така ако расъждава човек ,за най малкото ще си купува професионална техника за хиляди пари.зелената серия са много добри инструменти все едно кой какви глупости бълва по въпроса
разбира се тука има и друг момент,човека иска да направи подарък който да е функционален,добра идея са райдерчетата,но със сигурност бош ще направи по добро впечатление за подарък :cool:

:finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :-D :-D :-D :-D
Transporterr - специалист
е това ако му се казва криза...човека иска бюджетна машина която да е сравнително добра .. а вие му обяснявате че му трябват 3х повече пари...никаква криза няма!!
Niky77 написа:
satansho написа:
housedoktor написа:

така ако расъждава човек ,за най малкото ще си купува професионална техника за хиляди пари.зелената серия са много добри инструменти все едно кой какви глупости бълва по въпроса
разбира се тука има и друг момент,човека иска да направи подарък който да е функционален,добра идея са райдерчетата,но със сигурност бош ще направи по добро впечатление за подарък :cool:
Цоп! :lьge:
добре добре ... :lol: макита също :wink:
housedoktor - майстор
satansho написа:
housedoktor написа:

Не беше ли ти оня дето режеше дърво с ъглошлайфа? Няма да споря с специалисти тогава....
Niky77 - специалист
Същия е! Свят широк.....
EmoZ - специалист
Аз не мога да те посъветвам за марка, моя принцип е или читава машина или 'смъртник'. Така и направих, купих си една Макита 2470Т - с нея си дупча за десерт, но като дойде момента с покрътването ми дожаля да я навкарам на богато в бетония и си купих един смъртник на Райдър - на промоционалната цена от 69 кинта, пълна пръчица, ма много палава, без забележки, направо не е за вярване (и съединител има и работи !!! - ти да видиш чуо) - кърти, пробива бетоний с ф26 (че взех по-широки гофрета - да не им пристисква на кабелите и да се прещипва домашната мрежа).

Инак ейнхел-а е супер скъп за т'ва което представлява, тоя паур също, два-триста кинта за таквиз пръчки е безмислено да се дават.

'Ше кърти ли баща ти, к'ви диаметри му е мерака да пробива, от те тия работи също зависи какво 'ше му избереш.

Успех.
mirk - майстор
Я кажи какъв модел е този Райдер който има и съединител. :? Това ми се вижда много съмнителна комбинация.
EmoZ - специалист
mirk написа:
Я кажи какъв модел е този Райдер който има и съединител. :? Това ми се вижда много съмнителна комбинация.
Трябва да е този 'Къртач 26 мм 750 W RD-HD07' (гледай ка го водят - къртач, абе луди хора).

Аз го купих на няк'ва промоция и то в Бриколаж за 69 кинта (направо без пари), доста се чудих, въртех се два дена докато 'фтасам', а накрая жик-так и го взех, в куфара има свредла 6, 8, 10 и 12 мисля, плюс секач, шило, грес и ключ за тапата на ударния механизъм.

Инак съединителят му сработва на няколко пъти, 'се пак пръчката с ф26 навкарана в бетоний, аз зверски внимавах, 'щото съм чел постовете на HouseDoctor, пък и благодарение на едно 'Kenzo' като заклини свредлото такова кроше праснах на една пръскана мазилка, че не е истина - та много внимавах. Ма се оказа читаво - да не повярваш.

Успех.
fireman160 - напреднал
Makita HR2470 - цена 339 лв. Ако още не си купил това е перфектния перфоратор за баща ти. Даже ще ти го остави наследство.

Мощен професионален перфоратор SDS+ от ново поколение. Makita AVT (aнти-вибрационна техногология). Прецизно центрирано пробиване с помощта на електроника. С предпазен освобождащ се съединител. Стабилизирана електроника за работа с различни по твърдост материали. Подобрен ударен механизъм.
Фунции: пробиване, ударно пробиване и къртене
Бутон за застопоряване на прекъсвача.
Ляв и десен ход.
Тегло 2.3kg.
Препоръчителени SDS+ свредла, Ømm: 4 - 18
Окомплектовка: куфар
Мощност, W: 780
Обороти на празен ход, rpm: 0 ~ 1100
Удари в минута, бр/min: 0 ~ 4500
Енергия на удара, J: 2,9
Max Ømm - стомана/бетон/дърво: 13/24/32
Гаранция: 2 година
Произход: Япония
masterval - майстор
изтрито
Последна промяна от masterval на чет май 21, 2009 10:33 pm, променено общо 1 път.
Niky77 - специалист
Навсякъде се продава, не само в сайта от където го е преписал с глупостите! Например AVT /Анти Вибрационна Технология/ този модел НЯМА! Май ще трупа постове. Нищо де, да има какво да четем.То в последно време е такова затишие тук, май свършиха темите :partyman:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

Тема "Избор на по-мощен перфоратор за непрофесионални нужди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: