Извинявам се предварително ако не е за тук темата...доста прочетох но не можах да намеря може и да съм пропуснал някаде ....ще си правя покрива върху стара каща ...махам керемидите и върху старите дъски които са върху гредите запазени са де и дъските и гредите...ще накова ОСБ 2 11мм ,върху него парадифузно фолио и от горе ондулин тези вълнообразните плоскости...въпросите ми са 2 ?
1. да лакирам ли ОСБ-то с грунд за дърво (за паркет имам достатачно) и дали от 2-те страни ..дали няма да го запуши да не диша или грунда диша?
2. с какво да закрепя фолиото да не мърда докато рабоя става ли с хартиено тиксо пак после пироните на ондулина ще си го фиксират и трябва ли някак си да е подплепено там дето се застъпва та да няма проблем с преминаването на пари и тем подобни ....
Благодаря предварително на всички...
1. да лакирам ли ОСБ-то с грунд за дърво (за паркет имам достатачно) и дали от 2-те страни ..дали няма да го запуши да не диша или грунда диша?
2. с какво да закрепя фолиото да не мърда докато рабоя става ли с хартиено тиксо пак после пироните на ондулина ще си го фиксират и трябва ли някак си да е подплепено там дето се застъпва та да няма проблем с преминаването на пари и тем подобни ....
Благодаря предварително на всички...