• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
Ел. инструментите. Консумативи.
fireman160 написа:
Makita HR2470 - цена 339 лв. Ако още не си купил това е перфектния перфоратор за баща ти. Даже ще ти го остави наследство.

Мощен професионален перфоратор SDS+ от ново поколение. Makita AVT (aнти-вибрационна техногология). Прецизно центрирано пробиване с помощта на електроника. С предпазен освобождащ се съединител. Стабилизирана електроника за работа с различни по твърдост материали. Подобрен ударен механизъм.
Фунции: пробиване, ударно пробиване и къртене
Бутон за застопоряване на прекъсвача.
Ляв и десен ход.
Тегло 2.3kg.
Препоръчителени SDS+ свредла, Ømm: 4 - 18
Окомплектовка: куфар
Мощност, W: 780
Обороти на празен ход, rpm: 0 -~ 1100
Удари в минута, бр/min: 0 ~ 4500
Енергия на удара, J: 2,9
Max Ømm - стомана/бетон/дърво: 13/24/32
Гаранция: 2 година
Произход: Япония
Благодаря ти, аз също обмислях този модел - другите на какво мнение сте?
fireman160 - напреднал
Съжалявам, ако съм засегнал някои от търговците. А наистина го копирах от първия попаднал ми сайт и не е реклама. Искам да помогна на човека да си купи една наистина хубава професионална машинка на добра цена. Имам я от два месеца и съм много доволен, лека и мощна.
tassel - специалист
Или купуваш най-евтиното или най-скъпото. Средното положение е т---к. :-D
moimoimoi - майстор
от доста време ползвам power plus с 5.3J енергия на удара и е перфектен, само съединителя му е малко мек,ама по добре отколкото да ти завърти ръцете http://www.varo.be/product-detail.asp?g ... 20X115&ln=
струваше 200 лева в практис
и за непрофесионална цел е идеален
и незнам защо макита я смятате за добра марка :? :lol: има да се учите още явно
имам една макита 10J е и всеки месец е за ремонт-най често е ротор-смяна, смятам след като и мине гаранцията да я мятам у коша щото по 400 лева за ротори всеки месец не ми се дават :lol:
Niky77 - специалист
moimoimoi написа:
и незнам защо макита я смятате за добра марка :? :lol: има да се учите още явно
имам една макита 10J е и всеки месец е за ремонт-най често е ротор-смяна, смятам след като и мине гаранцията да я мятам у коша щото по 400 лева за ротори всеки месец не ми се дават :lol:
Или ни послъгваш, или ползваш неправилната машина за дадена работа! Пиши моля те модела и работата която вършиш! Също и сервиза който я ремонтира! Такова чудо не съм виждал!
housedoktor - майстор
moimoimoi написа:
и не знам защо макита я смятате за добра марка :? :lol: има да се учите още явно
Калофер не е Калифорния и Akita не е Makita. :lol: Как моите 6 Макити на по 5-8 годинки профи работа веднъж не дадоха дефект....
LazarGanev - "Велик майстор"
Е, ква ше е тая Акита с ротор за 400лв :?
Niky77 - специалист
То и Макита няма с такава цена на ротор, ама знам ли :lol:
EmoZ - специалист
Makita HR2470 е прекрасна машина, особено предвид цената от около 340 кинта.

Аз блъсках с такава известно време, ма не беше моя, иииии преди около година си купих такваз, но с едно 'Т' накрая.

Връзва ти се в бюджета даже :).

Успех.
Предлагат ми Dewalt за около 250 кинта? Някакви отзиви от тези машини? Ако не ще взимам макитата.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

Тема "Избор на по-мощен перфоратор за непрофесионални нужди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: