Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
maistor4eto - помощник
Тези за които ви казах са доста добри.
За разлика от аналога на Кесел ( и аз го гледах ) изцяло са от неръждавейка. На Кесел основата е от пластмаса.
За височината и западните и българските са на около 8 см -неоходима дълбочина и то само в центъра, където същинския сифон а на коритото е 1.5см
maistor4eto - помощник
забравих да добавя.
един приятел се беше свързал с българския производител директно и го беше метнал, че строй кооперация и му трябва за мостра и беше взел с около доста по евтино.
малкия който е на цена в сайта около 250 крайна.
го беше взел на около 180-190.
т.е. около 20-30% по евтино.
в саита май са им надули цените за да не продават на дребно защото се сърдели търговците, нещо такова обяснили.
но реално са на други цени по ниски.
някаква объркана система
XpacTa - специалист
Това е много хубаво, ама тоя производител наистина ще трябва да почне да раздава мостри, защото как иначе човек да прецени дали му върши работа този продукт. По едната снимка?

А за това дали е по-добре пластмаса или неръждавейка - ми тръбата в която го включваш тоя сифон от какъв материал е?

Сериозно, maistor4e, много ги рекламираш тези сифони и да кажем че няма лошо, ама ако ти плащат за това - дай малко повече информация. Дай малко снимки, кажи ако си поръчам решетка като на ACO или Viega примерно колко ще ми излезе.
maistor4eto - помощник
не ги рекламирам но при условие че са по евтини и като качество не са по лоши защо да не ги кажа на другите.
нали за това е този сайт да си помагаме.
А вече ги видях , че са пуснати и в Практис на доста добри цени.
maistor4eto - помощник
разликата е , че българските са изцяло от инокс, т.е. практически вечни
XpacTa - специалист
Я дай снимки на новата решетка с Versace дизайн - да видим дали са изкарали нещо дето да става за чеп за зеле. Може и мен да ме навиеш да си взема.

Тема "сифон за баня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: