• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
st.vladov - напреднал
Здравейте,нов сам в форума,занимавам се с продажба и дизайн на бани и обзавеждане за баня.А относно каналите има и в Велико Търново магазинът се казва "AQUA" и предлага абсолютно целия асортимент на ACO като цената зависи от формата шарката и дълбочината
в магазини Нова баня
мисля че са на рока

аз съм с два такива и седи супер.
Чаро - Акълия
добре де, и аз не намерих налични, а само с поръчка, ми е много интересно как се монтира тва чудо? Отвора за отходната вода отстрани ли е или отдолу? Може ли някои да драсне схемичка?
Днес разгледах каталози, ха и цените им са хубави то към 300лв..... :sad: :verzweifelt:
ето го !!!!! от булгрес НЕОПРАВДАНО ВИСОКА ЦЕНА :shock: за 88,5см но е страхотно ..
Отвора за оттичане на водата е Ф 50?
plumber - специалист
riewsofia написа:
Отвора за оттичане на водата е Ф 50?

Да :)PVC-то се вкарва във сифона.
maistor4eto - помощник
хахахах
на никой ли не му прави впечатление, че изхода е женски
това рано или късно ще протече
това е в разрез със всякакви правила на ВиК.
Всеки ВиК махстор ще го потвърди.
tyo - специалист
maistor4eto написа:
хахахах
на никой ли не му прави впечатление, че изхода е женски
това рано или късно ще протече
това е в разрез със всякакви правила на ВиК.
Всеки ВиК махстор ще го потвърди.
Дааа...така е :?
Първо е по-скъпо /по сложна изработка/ и когато гумата остарее, ще протече. Толкова за тези пари :lol:
chapara - майстор
По тази логика,всички ПВЦ сглобки са обречени????????Е изказахте се като Сократ.Кат ви съмняват залепете ги ,макар това да не се прави,а просто трябва да калибровате тръбата(макар малко хора да знаят за какво иде реч) :?
MASTER - специалист
А всъщност ПВЦ сглобката ако наистина се монтира на обратно е обречена :ug: :ug:
  • 1
  • 2

Тема "Душ канали откаде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: