• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
здравеите мисля скро да си купя малко инструменти за един лек ремонт видях в метро einhell комплект 7 инструмента за около 200 лева какво мислите стават ли като за парви инструментил. аиде и саита е супер :? :? :roll:
velsi - Почетен майстор
Ако имаш и двеста лева излишни, които да хвърлиш ей така, направо е перфектно......
masteradmin - майстор
Недеи не си заслужава просто половината инструменти са излишни. По добре кажи какъв ремонт ще правиш ?
Profi Stroi - специалист
Никога не купувай такива комплекти
Колегата по горе каза за 200 излишни лева - истина е
masteradmin - майстор
което не значи че те съветвам да си купиш бормашина от 300 лева.
Аз има ръчен циркуляр за 55 лв
бормашина 23 лв
и зеге за 24 лв
Купувал съм ги по отделно от промоции в Бриколаж - общо около 100 лева но ми вършат перфектна работа.
Аз съм любител и няма смисъл да си купувам професионални машини, при условие, че ги ползвам чат пат, а и на всичко отгоре където и да ги оставиш за малко и ще ти ги откраднат.
За 20-50лв може да си купиш както добра машина така и голям боклук, просто гледаи им книжките, опаковките и самата изработка. И при най-малки съмнения просто не ги купуваи. УСПЕХ
Profi Stroi - специалист
Да за това е прав админа но.....
Повеето комплекти имат пон 1 ненужен инструмент
Когато купиш комплет с подобо съдържание ти пишат само една гаранция
При повреда ан един или повее инструменти в гаранционния сервиз нямат желание да я приемат тъй като не е описано подробно номера и т.н
Макар че марката която си избрал до момента няма кой знае колко оплаквания но никога не е късно нали:)
мерси за бързия отговор ами мальк ремонт ме чака за това не сам се насочил кьм профи инструменти за това кам тези. някаква марка да препорачате маи ми трябва само бормашина флекс прободен трион :) :)
крум - специалист
В Практикер като го отвориха имаше едни флексове по 12-15 лв.
Купих 2 - за баща ми и за мен. Моят не доживя много да го видя колко му е живота - откраднаха го. Но за дребни работи ставаше. На баща ми още работи (сигурно към 3 години вече). Разбира се, за по-сериозни работи си имам Спарки 1050.

Зеге - преди около 2 месца в Практикер пак имаше зверска промоция на Б&Д. Взех си едно 450 вата, с регулиране на оборотите, за около 50-60 лв.

За евтина бормашина не мога да споделя - моята е Бош 650 РЕ, около 130 лв. Но не съжалявам за нито един лев, който съм дал за тази бормашина.
мерси за отговора и аз гледах спарки само че няма малак флекс при наз само големи по 300 лева пак на мене ми требва нешто малко :) ама ште потарся на спарки нешто аиде чаооо :-D
Profi Stroi - специалист
Въпросното зеге от промоцията на Практикер е супер скапано
Имам го и не искара и 15 дена работа
А продавача се мъчеше да ме убеди че е профи едва ли не:)
  • 1
  • 2

Тема "einhell" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: