• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
PolariS - специалист
Здравейте,
това на снимките е част от зеге, това което захваща ножа. Счупи се щото е тъпо измислено и некачествено. Може ли някой да помогне, ако знае да каже, как се казва тая анджаклама. Видях че е същото и на други марки от средния и ниския клас. Може ли да се намери като резервна част? Ако някой знае да ме насочи към магазини във Варна. Благодаря предварително.

Прикачен файл

DSC04517_resize.JPG
DSC04517_resize.JPG (74.97 KиБ) Видяна 3806 пъти

Прикачен файл

DSC04519_resize.JPG
DSC04519_resize.JPG (117.23 KиБ) Видяна 3806 пъти

Прикачен файл

DSC04520_resize.JPG
DSC04520_resize.JPG (106.99 KиБ) Видяна 3806 пъти
shotik - майстор
Същата част се счупи на зегето на сина ми.От текстолит изрязах парче с външните размери на тази част ,пробих отвори а там където минава ножчето с ножовка прорезах като канал.Стегнах го и така работи.В събота най-рано мога да направя снимка.
По магазините едва ли ще намериш резервна част.
yakinceto - специалист
Няма да намерш такова нещо ,при положение ,че продават зигита за 25лв.Освен НАПРАВИ СИ САМ
panalov - специалист
Идва ми идея дали КАПЧИЦА няма да го залепи.
EDI - майстор
Няма да издържи натоварването с лепило.
JOUO - специалист
Пробвай с "Поксипол" да го залепиш, става като заварка здраво и дано издържи на натоварването, а ако не стане ново, както каза колегата по 25 лв. има на пазара :)
anton_ss - специалист
Имах същия проблем ,реших го като от едно по-дебело парче алуминий изработих подобна част и както казаха по-горе колегата едно каналче с ножовката и е готово . :)
housedoktor - майстор
Може да се изработи.Залепи го внимателно и го дай на някой железар да го направи същото
PolariS - специалист
Thanks за отговорите, дадохте ми няколко идеи. Цялата работа е да не хвърлям китайската машинка за 20 лв., т.е. трябва да е направи сам. Струва ми се че изработена от алуминий или стомана тази част ще върши работа. Залепено наистина няма да издържи натоварването. Ще пробвам с парченце плътно дърво като начало, точно по размер е. Да видим...
shotik - майстор
Още едно предложение-вземи ПОКСИПОЛ и с него залепи и запълни кухината отзад и след това пробий отвори и направи нарез за триончето
  • 1
  • 2

Тема "Резервна част за зеге - помогнете" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: