• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
maxuel82 - специалист
:gott: :gott: :gott: леле какви работи е имало :? Само още един въпрос: доколкото виждам на снимката тръбите за радиаторите си ги сложил в някакви марчучи червени и сини -по целите тръби ли са или само там където излизат за да знаеш коя е топлата и коя студената ???
emil_v r - майстор
Малее , верно си пи44 !
Префърлих с досада снимките на неккви мазилки , и като видях
тонколоната трепнах , и викам -ХА !
Направо ми трепна сърцето , точно се каня същият плеяр да го куплирам с моето радио .
Записал съм си толкова хубава музика , че си викам ще ми пречи на работата .

Слушам "Атлантик " засега , преди рок-1 . ..

Благодарности за снимките , пий веднага каквото пиеш , и ако се видим - ще ти го платя , (само запази капачката :evil: )
Настроението по принцип си ми е дигнато още щом отворя очи , нооо сега се дигна още :-D :-D .
Пооздрави от Подуяне , и от ми .
rusev - специалист
Направо ти завиждам за "работната" музика. JBL и Harmann kardon. :shock:
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:54 am, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:54 am, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:55 am, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:55 am, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:56 am, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:56 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: