• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
sladuranata_ - помощник
Много благодаря :)
emil_v r - майстор
Хубава е банята , правил съм подобна .Мивката е страхотна.
От 20-30 бани правени от мен , си спомням червената :-D

Проучвал съм мнението на колегите относно екстравагантността , и ярките цветове .
Отначало се стува прекалено , но окото свиква за 1 седмица , и след това е запомняща се.

Лесно ми е да направя дори хороскоп на такава собственичка...

:wink:

Вие сте добре сложена дама , м/у 20 и 30 години , с мъж и 1 дете.
Момченце . Имате на хоризонта обаче още едим мъж :evil:

Смела и решителна , рядко се колебаете за каквото и да е , отдава ви се да командвате....
В София сте от 3-5 години. :-D
Илиян Илиев™ - майстор
На бас, че ти си я правил тая баня. :wink: :-D
sladuranata_ - помощник
Здравейте, emil_v r - не е майстора на мойта баня :)
Иначе хороскопа е супер, в някой неща си прав :)
evdoki - специалист
аз да попитам за моноблока- каква марка е и добър ли е
sladuranata_ - помощник
Здравей, моноблока е Vega, ето и линк http://feoneks.com/shop/index.php?page= ... t&Itemid=1

На мен много ми харесва, нямам оплаквания към него.
Кич та дрънка :vom: Прилича на костюма на Арлекино, а мивката е черешката на сладоледа...
За сравнение, ето една тоалетна в същите цветове, че и с цветенца, ама разликата e очевAдна - цък.
oncho99 - помощник
bloody_mary написа:
Кич та дрънка :vom: Прилича на костюма на Арлекино, а мивката е черешката на сладоледа...
За сравнение, ето една тоалетна в същите цветове, че и с цветенца, ама разликата e очевAдна - цък.
ОчевАдното е че едната тема ,баня или собственик няма нищо общо с другата,не правим тука някаква класация нито сме на конкурс.
Хората колкото си приличаме толкова сме и различни, по знания,светоглед ,Финансови възможности .
Просто е смехотворно това да се противопоставят един ремонт на друг и сякаш някой ще дойде насила да ви изремонтира вашата банята точно по този начин.

Полза има от всяко нещо което види човек
:roll: :roll:
svetliopi44 - Чирак...
Да кажа нещо и аз по въпроса ...
Като майстор съм свикнал да не обръщам внимание на дизайна на хорицата ,защото всеки си има вкус ...едни обичат сладко,други солено а аз пък комбинацията от двете :) цветово и на мен ми идва в повечко но не е важно аз как я намирам а собственика ... важно е на него(собственика да му харесва) все пак той си е давал паричките ... и той ще си я ползва с години (ремонтът на една баня е доста скъпо нещо)... иначе и аз съм правил такива шарении на клиенти ,че като си легна сънувам само цветни петна ... :lol: най щурото беше на една стена 6 различни цвята и на всяка стена се образуваха някакви символи който само собственика знаеше какво означават :lol: но той много и се радва и при въпрос дали ми харесва ...отговорът е На теб харесва ли ти ??? ако да значе всичко е ОК...
  • 1
  • 2

Тема "Ето я и моята нова баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: