Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
Здравейте,относно проблема ми с телефона знам че най-добрия ариант е да го занеса на поправка, но все пак да питам дали може сам да го оправя.От скоро усиля звука на някоя мелодия или мп3 там тонколоната дъни яко и се чува някакъф отвратителен шум.
velsi - Почетен майстор
Само на някои песни се случва, нали? Не мисля, че проблема е в телефона. Случи ми се веднъж и на мене със Сони Ериксон. Просто накои МП3-ки са с много високо ниво на сигнала и се получава някакво премодулиране. Това, че е МП3-ка, цифров запис и т.н. не означава някакво супер качество. МП3-ка можеш да си направиш и от грамофона на баба си. Софтуер дал господ. Виж, ако го прави на всички песни тогава може би наистина си за сервиз.
leonardo_vd - модератор
Проблема е в говорителчето. Раздрнкало се е. Занеси го на сервиз да го сменят и си ОК.
"Проблема е в говорителчето. Раздрнкало се е. Занеси го на сервиз да го сменят и си ОК"Може и да не е в говорителчето,а в самото качество на МП3-те както е споменал velsi по-горе. :cool:
freeborn - напреднал
Темата е стара малко но да споделя че и на мен ми се е случвало с някои телефони и проблема беше само един ... попаднала песъчинка или нещо от рода и върху мембраната на говорителчето. Просто почиствам и се оправя.
sanders - специалист
Опитай с дъвка да обереш самия говорител ако има боклуци по него. Много често метални струшки са проблема. Понеже говорителчето е с магнит. Ремонта би бил нещо от сорта на 10-15лв макс.

Тема "проблем с нокиа 6230" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: