Монтаж, топло и звукоизолации.
sasooooooooo - "специалист"
Опитай да върнеш гипса в склада. Дори и на малко по-ниска цена. Купи си след това готови гипсови смеси :razz:
ribnikolaevi - майстор
Едва ли ще се съгласят. Все пак има достатъчно хитреци. Те не ме познават, откъде да знаят какъв човек съм. Може да съм го подменил със стар гипс.
Абе дет се ма...та им на двестате лева.
Някой знае ли точната рецепта на сместа гипс + Ц200? Начин на смесване?
Pooh - майстор
Питай svetliopi44, той е по гипса ... аз от тоз мат'рял бягам кат дявол от тамян. В смисъл - мога да му намирам маана, но не съм му спец и не го работя и си го мразя откровенно ;)
leonardo_vd - модератор
Айде стига с чата. Темата се ичерпа. Заключвам я.
leonardo_vd - модератор
Така.
Темата ти я отключих за да не си мислиш че има общо с поста ти в моята тема.
Но ако следващите постове са спам и повтарят предходните пак ще я заключа. Тeмата е добра, но се изчерпа. Да полезна е, но в този си вид, а не е ако стане 50 страници и ти трябва 3 дни ровене за да намериш нещо в нея. Това го пиша тук, а не на лични за да видят всички, че нямам нищо лично.
ribnikolaevi - майстор
Гипс + Ц200 втори път?
Третият ще кажа: "продадено"!
masterval - майстор
За да не заглъхне темата :-D бих казал, че гипс + лепило не прави гипсово лепило. Не ми е ясна целта, освен че ако не е изциклено добре след изсъхването на гипса ще е почти невъзможно да се направи? Ако някой има представа от технологията - да сподели. От едно време имам печален опит с винервайс + С200, с който китосвахме (още преди сухите смески). Та ако се прекали с лепилото и шкурка 60 не го бореше това чудо.

Тема "цена на "вътрешни" ъгли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: