Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
bluelemon - специалист
Ами виждал съм едни допълнителни патронници които се слагат към патронника на бормашината за да може да се ползва като винтоверт. Има ли такива да се продават и дали стават за обикновена бормашина или трябва да е със SDS ли беше (не съм сигурен) патронник като на перфораторите. Или нещо такова. Дайте малко help.
velsi - Почетен майстор
Нещо не схванах какво точно си гледал. Има удължители, които се стягат в патронника и в тях се поставят битовете (накрайниците за винтовете). Има и едни специални патронници за гипскартон, които не позволяват да пренатегнеш винта в картона. Виждал съм такова и като приставка за обикновен патронник. Поясни точно какво имаш предвид.
bluelemon - специалист
Ами имам предвид такова дето да го стегна в обикновен патронник и на него да слагам битовете както каза ти и като стегне винта да преварта за да не се пренавие ако навивам в дърво примерно.
velsi - Почетен майстор
Точно да превърта едва ли има. Тази "екстра" имат акумулаторните винтоверти. Представлява два диска със съчми и пружина, която се натяга. Над определено усилие превърта. Но то си е част от машината, вградено вътре в нея. Това, за което ти споменах и съм виждал е по-скоро нещо като ограничител. След като главата на винта достигне повърхността бита вече остава назад и по-нататък е невъзможно да се навие. Не знам как се казва, но ще се опитам да потърся снимка.
hameleon - специалист
Разкарай се до АЛАТИ,там има точно каквото ти трябва!
bluelemon - специалист
Да скоро бях до алати ама не се сетих за това. Въпроса е че незнам какво да им кажа че ми трябва, а консултантите хал хабер си нямат по някой път за какво иде реч :)
velsi - Почетен майстор
Не знам дали говорим за едно и също, но аз през цялото време си мисля за нещо такова:

Прикачен файл

B00.jpg
B00.jpg (15.02 KиБ) Видяна 3163 пъти

Тема "Патронник за бормашина?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: