• 1
  • 2
Takezo Sensey - модератор
Понеже чакаш още един положителено мнение да 'зема да го напиша, че времето за ремонтите отминава и ще се литнете на моренце, а картона ще остане па' за догодина .

Какво да кажа, тез гадинки нЕма откъде да влязат зад картона пък и едвали ще им е кой знае колко хубаво, че да си ползват кухината за жилище.Нали всичко се шпаклова и няма дупчици които да се ползват за вход хаха. Некоя ако се излъже да се мушне няма толкова акъл, че да излезе пак оттам. Насекомите не са чак толкова интелигентни, че да напишат EXIT като онези светещи табелки по магазините, за да знае бъдещото поколение де е вход/изхода. Ако това се случи, ще се надяваме да е мъжка хлебарка ( не са ли еднополови :? ), за да се затрие зад картона и да не може да се развъди.Или да умре от студ и глад !

Слагай картона смело ако имаше такава опция "насекомоинкубатор" (няма такава думичка,знам) вероятно задната страна на картона щеше да бъде импрегнирана с РАЙД. :idea:

Възможно е някъде и да се е случило това за което се притесяваш но е единичен случай, вервай ми !
Pooh - майстор
Единственият съвет който ще си позволя да вмъкна е - вата. Вярно, че това те праща на конструкция директно, но си заслужава - дори да се намърда гадинка, ватата ще я у'мори!

Виждал съм доста инсекти по стари къщи, както и хлебарки по апартаментите, но не се сещам за такива където има картон - според производителя (рекламни брошурки на които не се вярва напълно), гипсокартона предотвратявал създаването на колонии от ситни нашетвеници ... знае ли човек какво му слагат в крайна сметка :wink:
Takezo Sensey - модератор
Pooh написа:
според производителя (рекламни брошурки на които не се вярва напълно), гипсокартона предотвратявал създаването на колонии от ситни нашетвеници ... знае ли човек какво му слагат в крайна сметка :wink:
Знаех си аз че е импрегниран с Райд :cool: само трябва някой да го потвърди !

ps.: Шегичка !
alexb - специалист
Гледайте новото предаване на Дискавари което започва от 21 часа всяка вечер, и много ще се удивите какво могат малките гадини и колко малко са нещата който не могат.

За да няма гадини зад гипскартона изпълнението трябва да е на 100 процента според изискването на производителя, което е конструкция, вата най добре каменна, на всички профили които се допират до стена таван или под да има сложена лента, идиално шпакловане.И в крайна сметка всяка фуга която е към пода да се мине с пяна, последното е от мен.
nikiforte - помощник
проблема сд гадините плъхове и мишки е повече на тавана между гредите и те се населяват влизайки от другите стаи....
The_FAN - специалист
Аз се чудя на колегата с евтиото лепило за плочки.....колко време подпира листа докато втвърди лепилото ? Идея - пробвай с плюнка !
Може да стане също.
От дуга страна ако ти трябват 2- 3 часа за да оправиш един лист пък може и да е полезно...

За плочки пише на чувала и явно има защо !!!

Ватата спира гадовете - каменната е за препоръчване в случая с мишките - ядат, серат и се вкаменяват. :lol:

Аот други гадове на Господ се моли - в Австралия цели квартали намалявали с по къща на ден от термити...бая по-малки гадове от хлебарките.
  • 1
  • 2

Тема "Гипсокартон и кухини при селска къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: