manobg - специалист
....на подобен таван със скрито осветление и овални ръбове. Търсих къде ли не но не успях да се добера до снимка на конструкцията.
Изображение
manobg - специалист
Благодаря колега, ако има още ще съм доволен да разгледам :)
Takezo Sensey - модератор

Прикачен файл

img0156a_207.jpg
img0156a_207.jpg (78.83 KиБ) Видяна 6481 пъти
manobg - специалист
Снимката е супер а този профил какъв е ЦД или УД ? Като гледам е рязан с ножица за ламарина предполагам но не ми прилича нито на ЦД нито на УД или просто едната страна е махната изцяло.
Takezo Sensey - модератор
Извивките се правят от UD което се реже през 3-4-5 см. да може по-лесно да се извива :idea: ( аз мога да го направя и от CD ама не гледай от мен) , едното перце е махнато но това не е задължително .

ps.: Още една снимка, ако и сега не разбереш нищо - потърси хора които се занимават с това, за да ти го напрвят. :idea:
:wink:

Прикачен файл

l007_713.jpg
l007_713.jpg (169.36 KиБ) Видяна 6460 пъти
manobg - специалист
Да, разбрах отлично как става номера още и от предната снимка но благодаря и за тази. До сега не съм правил просто овални форми и исках да се пробвам в къщи да направя нещо по-така :) Ще си направя едно проектче и ще се пробвам да го изпълня да видим какво ще стане.
Pooh - майстор
Конструкцията в случая е по-малкият проблем, огъването на картона е пипкавата част ... тамън решиш, че е готово и то вземе та се счупи парчето ... мъкаааа. Та съветът ми е, ако не можеш да си позволиш 6мм картон, защото цената му е наистина респектираща, купи само за огънатите части 9,5мм - позволява по-голямо огъване от 12,5мм.
karadjov - напреднал
ManoBG какво стана с таван4ето пусни някоя снимка на конструкцията и като готово ще сме ти благодарни

Тема "Може ли някой да покаже конструкция..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: