За къртенето си купете къртач. Иначе машината е много добра, работя всекидневно с точно този модел, заслужава си парите.
hakama написа:Привет, за да не пускам нова тема реших тук да пишаЗа къртене тая чудесия не е подходяща. Ще я съсипете. Аз имам другия модел 2-26 дре, тоя само с СДС+, без бързозатягащия патронник, но само си дупча с него. Максимум някое късо каналче в тухла с каналокопача. Предпазния съезинител има за цел да не позволи машината да се завърти около свредлото при заклинването му я в арматура, я в нещо друго. Общо взето спасява ти някой наранен крайник или недай си боже нещо по сериозно. Ей това е моя -
Eihhell-a (перфоратор) издаде багажа оня ден (вече дори и смес за шпакловка не може да бърка), почна да стърже и пуши...
Спряли сме се на този модел на Бош (синя серия) , цена 500лв, с 18 консуматива . 800W , 3J.
Какви ще са му възможностите? Добра ли е офертата?
Канали в бетон , къртене на стена!?
http://www.kirov.net/?cid=156&pid=1138
Предпазен съединител - kaкво ще значи това?
От време на време правим ремонти и си трябва по-стабилна машина.

Много съм доволен от машинката. Веднъж бях разглеждал тоя дфр. Нещо идеята за захвата на двата патронника не ми хареса. Струва ми се един вид слабо звено. А и за бормашина не го ползувам. Имам си друга.
За къртене съм си наумил за Райдър на първо време, а по-нататък като порастна нещо марково ...