Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Daniela83 - напреднал
Захванахме се с една доста трудоемка задача, сами да си правим ремонт без да имаме опит в това. Две от помещенията бяха съборени до тухла и изградени на ново + плоча, която трябваше да се прави в кухнята върху гредоред.Това е банята:

ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение Изображение
Daniela83 - напреднал
А това е кухнята
Изображение

========
След пускането на всеки три снимки, чукай по един ENTER, че иначе става всички снимки на един ред и не е прегледно !
модератор
finty - напреднал
Банята ви е станала супер, кухнята още не е дооформена, но - много приятно като цяло. Пожелавам ви успех с ремонта :)
silllveto - Майсторица
Поздравления за ентусиазма :)
Разкажи повече :)
Nikito0o - помощник
Охооо... банята е супер..много ми хареса..Айде успех с понататъчния ремонт.. :)
Daniela83 - напреднал
Наистина се оказахме големи ентусиасти,защото незнаехме с какво се захващаме. Форума като цяло доста ми помогна взех доста идеи и методи за работа. Три месеца събирах идеи и правех проекти за банята , а изпълнението се падна на приятелят ми. Кошмара беше доста голям, защото трябваше да се сменя изцяло водопровод и ел. и резултатът беше 3 месеца без баня и 1 месец без тоалетна, добре че имаме услужливи съседи. По банята има довършителни неща, но те са дреболии.И понеже сме с идеята направи си сам сега приятелят ми реши да продължи в същия дух и иска да направи кухненските шкафчета сам = до Коледа може и да имам кухня :-D И тогава вече може би ще пусна снимки на завършения проект

Тема "И ние сме на финала почти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: