Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Това златно покритие сигурно е златно, но не това ти трябва. Мощността е малка и трябва да накичиш помещението като предколедно.
vpa - специалист
Ох :? ! Тук вече незнам. Само като се загледам... ами да 1,3кВт как няма да е енергоспестяващо. Че ефект може да има - може незнам, не съм запознат с това. Ама аз лично се съмнявам. Я най-добре им прасни едно запитване.
tania77 - помощник
vpa написа:
Ох :? ! Тук вече незнам. Само като се загледам... ами да 1,3кВт как няма да е енергоспестяващо. Че ефект може да има - може незнам, не съм запознат с това. Ама аз лично се съмнявам. Я най-добре им прасни едно запитване.
Праснах им запитване и отговора е, че 2 от тези лъчистите отоплители, единия на цена от 190 лева, щели да ми свършат работа за 20 квадрата /то май 3 трябва да взема, че верандата е към 28 квадрата/, а цената при тях на газовата гъба е 510 лева, но и от нея май 2 ще ми трябват...

Май е подобре да се поинтересувам по-сериозно от калориферите, газови или електрически... :?

Тема "Отопление за закрита с прозрачен брезент веранда" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: