Здравейте на всички от един от най-хубавите и полезни Форуми. От скоро открих Форума, който се оказа наистина полезен за много от нещата с които се занимавам. Благодарен съм и съм възхитен на творенията и уменията на МАЙСТОРИТЕ участници в него. На кратко, аз съм железничар по професия, в момента съм началник гара, самоук майстор съм, в дома си не допускам някой друг да работи. В момента правя основен ремонт на поредният си собствен и единствен апартамент, дай-боже да е последният, но съдбата така ме е подредила. Думи като "не може" и "не става" не съществуват в моят речник. До сега съм работил в свободното си време на частно: фаянс, теракот, дограма, мрамор, минерална мазилка, японска мазилка, изолации/вътрешни-че от външните ме е страх от височината/, мебели, шпакловки, ролетни щори, освен това най-старото ми хоби е електрониката-ремонт на ТВ, аудио и видео-техника. Привърженик съм на нестандартните решения, обичам да си правя "съчинения по картинка". Радвам се че повечето неща които правя и изводите до които съм стигнал напълно се покриват с техниките на изработка описани от ВАС в този Форум. Надявам се че и за в бъдеще ще си бъдем полезни. Желая на всички успех в начинанията им.
Прикачен файл
3.jpg (33.91 KиБ) Видяна 4655 пъти