• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
ivanhd - специалист
тоалетната ми чиния сълзи леко от страни с какаво мога да я залепя :?
bob - специалист
Ама порцелана ли е спукан?
ivanhd - специалист
спукана е цялата около 4 милиметра
velsi - Почетен майстор
Епоксидна смола например, ама най-добре я сменяй.
ivanhd - специалист
не ми се дават излишни пари защото съм на квартира временно ако може да ми кажете някакво лепило или силикон
крум - специалист
Иване, това са си разходи на хазяите - нали за това им плащаш наем - за да ползваш квартирата в еди-какъв си вид с еди-какви си екстри (една от тях е действащата тоалетна).
Ходи купувай нова чиния, че тая като се е спукала, може и да се сцепи на 2.
И натискай хазяите да ти свалят от следващия наем цената на тоалетната. Има на Идеал Стандарт за около 40-50 лв. тоалетни чинии. Силиконите, епоксидните лепила и времето за подлепване на тази (спуканата), ще ти излезнат по-скъпо, отколкото смяната с нова.
Стефан - майстор
крум-е, възможно е да си прав. Но, само, ако при наемането на апартамента, чинията е била спукана. Ако обаче чинията е спукана след това, разходите са за сметка на наемателя, нали? Всичко обаче зависи от споразумителния договор зо наемане на жилището!
velsi - Почетен майстор
Много задълбахте. Човека се интересуваше как да се избави от дискомфорта, който му създава теча. Аз не бих тръгнал да ремонтирам чужди жилища. Иначе и двамата сте прави. Има една епоксидна смола на "Бизон", бързовтвърдяваща - 5 минути. Струва 2,80. Подсуши добре и после намажи. Сигурно ще ти реши проблема.
Rumen Iankov - специалист
Направо по добре е смени ако можеш,защото е много опасно ако си на нея и тя се счупи.За някакви си 40-50 лева можеш да си докараш доста неприятности. :)
bob - специалист
Сменяй по най-бързия начин. Това няма да се оправи.
  • 1
  • 2

Тема "тоалетна чиния" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: