• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
moriak1 - помощник
Чудех се къде да пусна темата,дали тук,направи си сам или компютърни мрежи,но реших тук.Имах тази нестандартна идея отдавна и реших да направя "чернова" със стар компютър.Излезе ми не повече от 15лв.,че повечето части,бяха брак и изхвърлени и въстановени за новия си живот.На дънцето само съм сменил 12-13 кондензатора и си заработи стабилно.Сега на заема място и е вече компютъра на лапетата.И се охлажда супер :supz:
Изображение
MASTER - специалист
На мен компютъра ми преди време стоеше предимно в този вид, но никога не ми е идвало наум да си кова хардуера на дъска.

С тая зелената презрамка направо като ноутбук изглежда. :klatsch: :klatsch: :klatsch: :klatsch: :klatsch:

А за охлаждането ще е по ценно да го провесиш направо през прозореца.
svetliopi44 - Чирак...
MASTER написа:
На мен компютъра ми преди време стоеше предимно в този вид, но никога не ми е идвало наум да си кова хардуера на дъска.

С тая зелената презрамка направо като ноутбук изглежда. :klatsch: :klatsch: :klatsch: :klatsch: :klatsch:

А за охлаждането ще е по ценно да го провесиш направо през прозореца.

Презрамката и пироня да се патентоват :lol: :lol: :lol:
Така е като грозна жена ....хем върши работа ама не е за гледане ... :lol: :lol: :lol:
toni0511 - напреднал
Моля за разрешение да ползвам снимката за аватар /в други форуми/ :klatsch: :klatsch: :klatsch:
Matchless - специалист
Незнам защо, но ми напомни за първия ми компютър- Commodore 64.:) Представлява една голяма дебела клавиатура,тогава нямах флопи и ползвах вместо това магнитофон:)Та в тоя дух...една кутия,клавиатура отгоре и ако може да се сложи на подвижна дъска под плота на бюрото :lol: Така на снимката определено кърти мивки,плочки..бани и басейни даже:))
moriak1 - помощник
toni0511 написа:
Моля за разрешение да ползвам снимката за аватар /в други форуми/ :klatsch: :klatsch: :klatsch:
Ако буди смях снимката-МОЖЕ :lol:
toni0511 - напреднал
moriak1 написа:
toni0511 написа:
Ако буди смях снимката-МОЖЕ :lol:
Не знам дали е смешна, ама си ме кефи :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:
Еклектик - специалист
Личи си, че само си го окачил на стената. Къде е прахоляха по вентилаторите. И какви са му данните. Хубаво е обаче да го покриеш с витринка от стъкло или полистирол. Идеята ти не е лоша, ама това все пак не е колело на волска каруца, да го окачиш в механата.
LZ - специалист
И аз около година карах ето така:

Прикачен файл

PDRM1249.JPG
PDRM1249.JPG (72.28 KиБ) Видяна 8264 пъти
moriak1 - помощник
Еклектик написа:
Личи си, че само си го окачил на стената. Къде е прахоляха по вентилаторите. И какви са му данните. Хубаво е обаче да го покриеш с витринка от стъкло или полистирол. Идеята ти не е лоша, ама това все пак не е колело на волска каруца, да го окачиш в механата.
Уверявам те,че си работи безотказно!Почиства се с четка за боя,на 2 седмици и няма прах!При желание мога и клипче да спретна,как стартира и да го кача някъде.Засега параметрите са детски,защото е за децата да си гледат анимациите и да се учат.Процесора е Дюрон 850 ,рам 2 по 128 SDRAM .Приготвил съм и дъно с Пентиум 4 със същите размери и процесор3000+,но още търся DDR2 и то защото всичко сглобявам от изхвърлени компютри :lol: Хоби какво да правя,пари за ново не давам.Ето и още един от който пиша,чака за добро охлаждане на южния мост.То и сега има ,но не е закрепен и не мога да го сложа в кутията.
Изображение
  • 1
  • 2

Тема "Компютър на стената" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: