Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
ostaklihme si terasata s pvs dograma nad nas komshiite ne sa si ostaklili terasata i muhala e navsikade ostaklenieto ni e na terasata koiato beshe na kuhniata interesuva me kakvo moga da napravia za da izoliram tavana i stenite koito sa bez stakla za da spre kondensa kakvi materiali da zakupia i ot kade molia koito znae da mi otgovori po nai barzia nachin za koeto predvaritelno blagodaria
Rumen Iankov - специалист
eli15 написа:
ostaklihme si terasata s pvs dograma nad nas komshiite ne sa si ostaklili terasata i muhala e navsikade ostaklenieto ni e na terasata koiato beshe na kuhniata interesuva me kakvo moga da napravia za da izoliram tavana i stenite koito sa bez stakla za da spre kondensa kakvi materiali da zakupia i ot kade molia koito znae da mi otgovori po nai barzia nachin za koeto predvaritelno blagodaria
Можете да сложите стадиопор на тавана.Ако позволява раэстоянието можете да сложите и гипсокартон с вата.По стените можете да сложите фибран.
крум - специалист
За по-лесно четене.
eli15 написа:
остъклихме си терасата с пвц дограма над нас комшиите не са си остъклили терасата и мухъла е навсякъде остъклението ни е на терасата която беше на кухнята интересува ме какво мога да направя за да изолирам тавана и стените които са без стъкла за да спре конденза какви материали да закупя и от къде моля които знае да ми отговори по най бързия начин за което предварително благодаря
За отговор - има няколко такива теми за приобщаване на терасата към апартамента (най-често към кухнята). Засегнат е и проблема с мухъла. Ползвай търсачката.

Какво е стадиопор?

Тема "izolasia na ostaklena terasa" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: