• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15
Ел. инструментите. Консумативи.
Panzer - специалист
Имам ги и двата модела, като дфр-а ми е от около 1 година . Мислех че сменяемите патроници ще са слабото им място , но не се оказах прав. Дуракоустоичив е. :)
hakama - специалист
Къде в София се предлагат Макита да ги погледнеме, освен в Ташев (далеч ми е ).
hakama - специалист
Подръжката на Kress спрямо Макита , как е ?
От техници разбрах, че подръжката на Боша е по-скъпа от Макитата.
Май Kress ще се купува, една доста сериозна германска фирма!
velsi - Почетен майстор
Зависи какво точно разбираш под "поддръжка". Колега от форума ми се беше оплакал преди време, че за 3 мм цанга за Спарки му искали 45 лева. Същата цанга за Кресс е 16 лева.
sanders - специалист
Напротив Макитата не е по-евтина за поддръжка от Бош.
Niky77 - специалист
Сашо, кое се поддържа на Макитата - четките/9,50лв/,О-пръстени/2-3,00лв броя/ударник/6,00лв/.

И това е! При много работа и то на две -три години!
Ronin - специалист
hakama написа:
Подръжката на Kress спрямо Макита , как е ?
От техници разбрах, че подръжката на Боша е по-скъпа от Макитата.
Май Kress ще се купува, една доста сериозна германска фирма!
Тоя Кресс.............няма място между бош и макита ! Забележи с какво работим (майсторите :lol: ) по обектите.....кресс не съм виждал....по скоро раидер съм виждал....
sanders - специалист
Ами взимал съм части и за двете машини и знам, че Макитата не е по-долу като цени за части и поддръжка. Не говорим за издръжливост, която също е много спорна. Има голяма разлика при различните модели със сигурност не може да се каже коя марка е по-добра. Само за винтоверите мога да кажа, че Макита наказва другите марки брутално :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15

Тема "Избор на по-мощен перфоратор за непрофесионални нужди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: