Всичко за дърводелството
ibogdanov - специалист
Изображение

издирвам ето такова чудо...
с него се правят отворите за винтова разглобка - конфирмат
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Моля, преведи ми думите "разглобка" и "конфирмат".
shadowman - майстор
Изображение

Някъде му май му казват и евровинт (ако не ме лъже чичо гугъл).
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Това на картинката си ми прилича на винтово свредло за дърво. С фрезенк. Без център.

[/img]http://bg.bosch-pt.com/accboptocs2-bg/m ... e/jpeg[img]
М?
Разглобка = сглобка от автоматичен преводач?
Конфирмат??
[/img]
Spokoiniq - майстор
Тека имат със сигурност, виждах в магазина в Емил Марков.Звънни на Кентимпекс, и те имаха бая инструмент, не съм заглеждал, но и там май има.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Spokoiniq, моля, пиши как се нарича това чудо.
Spokoiniq - майстор
Не знам, примерно за мен е бургия с фрезенк, важно е че е точно за винтовете за сглобки , които шадоу посочи.Тъпанарите от 90% от мебелните фирми праскат директно винтове за дърво, а тоя си е баш за ПДЧ, а може би и за МДФ, дърводелците да се изкажат

В Кент са свредла с шестостенна опашка, за винтоверти, но не са с фрезенк, сега видях
bisplus - специалист
Такава бургия с фрезеринг за евровинт гледах в магазина на Грас в Русе. Беше доста по- профисионална, в смисъл не се разглобява като тази на снимката а си е лята така и струваше около 80лв. Скъпичка е но си е доста ценен инструмент, иначе ако ти трябва само за няколко зглобки можеш да постигнеш същия ефект с две бургии...4 и 6мм ако не се лъжа.
ibogdanov - специалист
Spokoiniq написа:
Тека имат със сигурност, виждах в магазина в Емил Марков.Звънни на Кентимпекс, и те имаха бая инструмент, не съм заглеждал, но и там май има.
обаждъх се по телефона... мъка... попаднах на супер некомпетентен текаджия...
каза че няма ли такова. ама да съм отишъл за по-сигурно!!!!
до скоро живеех в Емил Марков и още тогава ми беше мъка да се добера до тах, камо ли да паркирам :-D
това за паркинга е намигане към shadowman

В хефеле ми казаха, че могат да ми помогнат... там имат и различни винтове от този чешит. ама леффче е бройката !! реве ми се
кеф ти черни.. кеф ти бели... дълги , къси .. леви десни :lol:
всякакви
ibogdanov - специалист
n_a написа:
Това на картинката си ми прилича на винтово свредло за дърво. С фрезенк. Без център.
[/img]
за приличане прилича.. ама не ебаш
щото отвора се получава с различни диаметри и на стъпки..
евроболтовете са с три различни сечения по дължината си и ако не внимаваш става мазало .. пука се ма'тряла мнооо кофти !
за това и искам оригинално свредло да си взема. с Тази разглобка става перфекто "сглобяване" на пдч и меки вървесини.
болтовете са много здрави и т.н.

Тема "свредло за разглобка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: